Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Bertoni Antifog AF100C motorbril

Productomschrijving
Bertoni Antifog AF100C MotorbrilDe Bertoni Antifog AF100C Motorbril heeft 100% UV-bescherming. Het frame, zwart "soft touch rubber effect" is gemaakt van slagvast polycarbonaat. De comfortabele vorm maakt dit product uniek in zijn soort voor bescherming tegen de wind. Deze functie, gecombineerd met de brilpootjes , dun en recht, maakt het perfect v...

Bertoni Antifog AF100C Motorbril

De Bertoni Antifog AF100C Motorbril heeft 100% UV-bescherming. Het frame, zwart "soft touch rubber effect" is gemaakt van slagvast polycarbonaat. De comfortabele vorm maakt dit product uniek in zijn soort voor bescherming tegen de wind. Deze functie, gecombineerd met de brilpootjes , dun en recht, maakt het perfect voor gebruik onder elk type helm. Het levert ook een optische ondersteuning voor lenzen op sterkte, die ook afzonderlijk worden verkocht. Een speciale hars wordt toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven. Zonnebril met anticondens lens van polycarbonaat, de lens is krasbestendig en heeft daarnaast een dikte 2,2 mm.

Eigenschappen :

  • Zonnebril met anti-condens en polycarbonaat anticrash-lenzen met een dikte van 2,2 mm
  • 100 % UV-bescherming
  • Frame gemaakt in anticrash Nylon.
  • Optische ondersteuning beschikbaar en ook inbegrepen
  •  Rubberen zwarte soft touch frame
  • Rook FM lens
  • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
  • Zorgt voor een verbeterd  zicht.
  • Handvat op de neusbrug dit voorkomt dat de zonnebril afzakt
Bertoni Eyewear Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF100C motorbril
BertoniBertoni Antifog AF100C motorbril

Bertoni Antifog AF100C Motorbril

€51,00 Incl. btw