Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code SPRING2022

Bertoni Antifog AF153R1 motorbril

Productomschrijving
Bertoni Antifog AF153R1 motorbrilDe Bertoni Antifog AF153R1 motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. Dankzij de aansluitende klemmen zal de bril bovendien een perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm hebben. Door het ontbreken van het voorste frame is er ruimte voor ventilatie wat de vorming van condensatie voork...

Bertoni Antifog AF153R1 motorbril

De Bertoni Antifog AF153R1 motorbril is een winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens. Dankzij de aansluitende klemmen zal de bril bovendien een perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm hebben. Door het ontbreken van het voorste frame is er ruimte voor ventilatie wat de vorming van condensatie voorkomt. De lenzen met anti-condens worden behandeld met een speciale hars, die de condensatie verwijdert die zich op de lensoppervlakken vormt in overgang van koud naar warm. Dit om ten allen tijde een perfecte visie te hebben. Tenslotte wordt een speciale hars  toegepast om de condensatie op de oppervlakten van de lenzen, die dus door thermische veranderingen worden veroorzaakt, te verdrijven.

Eigenschappen :

  • Sterke polycarbonaat lens met een dikte van 2,2 mm
  • Perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm
  • Winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens
  • 100 % UV-bescherming
  • Optische ondersteuning beschikbaar en inbegrepen
  • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
  • Verbeterd het zicht
  • Anti-condens behandeling
Bertoni Eyewear Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF153R1 motorbril
BertoniBertoni Antifog AF153R1 motorbril

Perfecte en comfortabele pasvorm onder de helm

€49,00 Incl. btw