Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

F-LITE Megalight 140 T-Shirt

11% sale
Productomschrijving
F-LITE Megalight 140 T-Shirt De F-Lite Megalight 140 T-Shirt is speciaal ontwikkeld om het lichaam op temperatuur te houden in de minder koude maanden. Dankzij een licht en duurzaam materiaal heb je met de Megalight 140 daarom het ideale thermo shirt . Het Shirt is 100% naadloos zodat deze een zeer comfortabele pasvorm heeft, het materiaal is goed...

F-LITE Megalight 140 T-Shirt

De F-Lite Megalight 140 T-Shirt is speciaal ontwikkeld om het lichaam op temperatuur te houden in de minder koude maanden. Dankzij een licht en duurzaam materiaal heb je met de Megalight 140 daarom het ideale thermo shirt . Het Shirt is 100% naadloos zodat deze een zeer comfortabele pasvorm heeft, het materiaal is goed ademend en vocht afvoerend waardoor je droog blijft ongeacht de temperatuur.

Om een volledig comfortabel gevoel te krijgen is er ook een F-Lite Megalight broek

Eigenschappen :

  • Lichtgewicht shirt  met korte mouwen (140g / m²)
  • Comfortabele pasvorm
  • Afgestemd op mannelijk lichaam
  • Body mapping
  • Naadloos
  • Ademend
  • Comfortabel en droog op de huid
  • Verkrijgbare herenmaten: M TM XL

F-Lite

F-Lite maakt onderkleding voor verschillende seizoenen. In de zomer is het belangrijk om je lichaam droog en koel te houden. Deze artikelen zijn gemaakt zodat je transpiratie zo snel mogelijk wordt afvoerd maar ook om je lichaam koel en fris te houden. In de winter wil je juist droog en warm blijven. F-Lite heeft artikelen voor koude omstandigheden, deze maakt F-Lite  van dubbel-laags textiek waardoor je lichaamswarmte isolatie optimaal is. Ook bestaan er speciale stoffen die warmte reflecteert, denk hierbij aan Coldblack technologie. Tevens heeft F-Lite onderkleding geschikt voor het gebruik in het voor- en najaar welke bedoeld is om je niet alleen droog te houden maar ook warm of koel. Onderkleding van F-Lite noemt men ook wel thermokleding, thermo ondergoed, functionele onderkleding of technische onderkleding. F-Lite onderkleding wordt gemaakt om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden. Het moet dus verkoelend werken in de zomer en je warm houden in de winter. Door gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde weef- en breitechnieken wordt transpiratie van je huid opgenomen en naar buiten toe getransporteerd waar het kan verdampen of opgenomen kan worden door de tweede laag kleding. Het assortiment bestaat onder andere uit; thermobroeken, thermoshirts voor mannen en vrouwen.

Onlangs bekeken

F-Lite F-LITE Megalight 140 T-Shirt
F-LiteF-LITE Megalight 140 T-Shirt

F-LITE Megalight 140 T-Shirt | Thermo T-shirt voor de man, vochtafdrijvend en ademend | Gratis verzenden vanaf 50 ,- euro | Welkom in onze outletstore !

€39,95 Incl. btw