Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Forcefield FF11020 GTech Jacket

10% sale
Productomschrijving
Forcefield FF11020 GTech Jacket GTech-jack (CE2-onderdeelnr.; FF11020)Gemakkelijk te dragen, snel aan en uit te trekken, met bescherming voor de rug (CE2),schouder en elleboog (optie van CE1 of CE2) dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen naar een hoger niveau dan bepantsering die standaard in jassen zit - en het is veel comf...

Forcefield FF11020 GTech Jacket

GTech-jack (CE2-onderdeelnr.; FF11020)
Gemakkelijk te dragen, snel aan en uit te trekken, met bescherming voor de rug (CE2),
schouder en elleboog (optie van CE1 of CE2) dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen naar een hoger niveau dan bepantsering die standaard in jassen zit - en het is veel comfortabeler.Het Forcefield-pantser heeft een uniek 3D-vormkenmerk, terwijl het bestand is tegen meerdere schokken. Anatomisch ontworpen om zich exact aan te passen aan de lichaamsvorm van de drager, zorgt voor niet-beperkend comfort en veiligheid!

Technologie : gerecycled garen, flexibel lagensysteem, warmte geactiveerd, ademend, zacht en comfortabel, Lichtgewicht Repeat Performance-technologie , Hoge energieabsorptie, antibacterieel, machinewas, vochtafvoerend. Het GTech-basislaagassortiment maakt gebruik van een goed presterende vochtafvoerende, ademende stof van de nieuwste gerecyclede garens om comfort en bescherming te bereiken in een ecologisch verantwoord kledingstuk.

Beschikbare maten: X-Small, Small, Medium, Large, X-Large

Eigenschappen :

• Gerecycled garen (tot 90%)
• Veilige pasvorm van het pantser
• Ideaal voor gebruik onder buitenjassen
• Lichtgewicht, hoogwaardig compressiemateriaal
• Ademend
• Keuze uit isolator CE1- of CE2-pantser
• Armourdikte vanaf slechts 8 mm (CE1)
• Isolator 2 voldoet aan alle 4 de gebieden van de CE 2-test (Omgeving, Nat, Heet, Koud)
• CE level 2 rugprotector

• Repeat Performance-technologie
• DRI -M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar daarnaast geen harde oncomfortabele protectie willen dragen.  

Productspecificaties

EAN
5060569702703

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield FF11020 GTech Jacket
ForcefieldForcefield FF11020 GTech Jacket

Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding

€149,95€199,95 Incl. btw