Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Abilene legging

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Abilene legging De Grand Canyon Abilene legging is speciaal voor de dames die casual en comfort op de motor willen zitten zonder een motorbroek aan te hoeven trekken. Deze stretchy legging geeft je bewegingsvrijheid, daarnaast een mooie pasvorm en voldoende slijtvastheid. De Grand Canyon Abilene maakt gebruik van een volledig gevoerde...

Grand Canyon Abilene legging

De Grand Canyon Abilene legging is speciaal voor de dames die casual en comfort op de motor willen zitten zonder een motorbroek aan te hoeven trekken. Deze stretchy legging geeft je bewegingsvrijheid, daarnaast een mooie pasvorm en voldoende slijtvastheid. De Grand Canyon Abilene maakt gebruik van een volledig gevoerde DuPont Aramide laag waarmee je voorzien bent van de bescherming. Dankzij de combinatie van DuPont Aramide en stretch materiaal heb je met de Abilene het beste van beide werelden. Het stretch materiaal zorgt ervoor dat je makkelijk op en van de motor af kan bewegen en het DuPont materiaal houdt je ook veilig tijdens een onverhoopte crash. Bijgeleverd worden de  zachte CE-gekeurde knie- en heup protectoren. Let op! Het betreft hier inch maten!  

Eigenschappen : 
  • Gemaakt van stretch materiaal
  • Volledig doorgevoerd met DuPont Aramide
  • CE level 1 knie- en heupprotectoren
  • 2 steekzakken
  • Aansluitende pasvorm
  • Accordeon stretch op de knieën
  • Grote riemlussen
  • Kleur; zwart
  • Verkrijgbaar in de Inch maten 26 TM 44
Inch Confectiemaat
2634
2836
3038
3240
3442
3644
3846
4048
4250
4452

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen. De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl.  En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker  betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed   beschermd de weg op met een veilig gevoel. Kortom,modieuze kwaliteits- motorkleding voor een betaalbare prijs! 

Productspecificaties

EAN
8718553015625

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Abilene legging
Grand CanyonGrand Canyon Abilene legging

Dé legging voor op de motor!

€159,00 Incl. btw