Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Colorado motorhandschoenen

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Colorado motorhandschoenen De Grand Canyon Colorado motorhandschoenen zijn een vintage handschoenen voor de zomer, de contrasterende kleurstelling en de korte pasvorm zorgen voor een stoere look. De vingers zijn bovendien voorzien van perforatie voor de nodige ventilatie. Daarnaast zijn zorgt het leder stretch aan de bovenkant voor ee...

Grand Canyon Colorado motorhandschoenen

De Grand Canyon Colorado motorhandschoenen zijn een vintage handschoenen voor de zomer, de contrasterende kleurstelling en de korte pasvorm zorgen voor een stoere look. De vingers zijn bovendien voorzien van perforatie voor de nodige ventilatie. Daarnaast zijn zorgt het leder stretch aan de bovenkant voor een optimale pasvorm. Tenslotte hebben de Grand Canyon Colorado motorhandschoenen een rits waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn.

Eigenschappen :

  • Soepel  twee kleurig rundleer
  • Elastisch aan de binnenkant polsen
  • Met rits voor makkelijk aantrekken
  • In twee kleurstellingen; zwart/bruin en bruin/zwart
  • Verkrijgbaar in de maten S t/m 4XL
  • Art: GC5CL

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen. De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl.  En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding ook lekker  betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed   beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8718553009235

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Colorado motorhandschoenen
Grand CanyonGrand Canyon Colorado motorhandschoenen

Stoere 2-kleuren vintage handschoenen.

€54,99 Incl. btw