Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Connect Your belt

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Connect Your belt De Grand Canyon Connect Your belt is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je du...

Grand Canyon Connect Your belt

De Grand Canyon Connect Your belt is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je dus elke jas aan je jeans vast ritsen . Dit zit comfortabel maar nog veel belangrijker; bij een eventuele schuiver is de rug beschermd door de jas ! De Grand Canyon Connect Your belt is gemaakt heeft riemlussen voor een riem tot ongeveer 6 cm dit is de breedte van de gemiddelde riem.

Eigenschappen :

  • Gemaakt van 100% leer
  • Geschikt voor de meeste riemen (tot 6 cm breed)
  • Kleur is zwart
  • Incl. rits om in een jas te bevestigen

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen. De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl.  En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker  betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed   beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8718553012914

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Connect Your belt
Grand CanyonGrand Canyon Connect Your belt

Onmisbaar om je jeans aan je jas te verbinden

€19,95 Incl. btw