Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Gas Biker vest

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Gas Biker vest Het Grand Canyon Gas Biker vest is een vest gemaakt van soepel en sterk geitenleer, en zit bovendien erg comfortabel. Hij heeft een polyester binnenvoering met een documenten zak, 2 buitenzakken. Het gilet is mooi afgewerkt met gevlochten leer. De sluiting is d.m.v. gespen.  Eigenschappen : Soepel en sterk geitenle...

Grand Canyon Gas Biker vest

Het Grand Canyon Gas Biker vest is een vest gemaakt van soepel en sterk geitenleer, en zit bovendien erg comfortabel. Hij heeft een polyester binnenvoering met een documenten zak, 2 buitenzakken. Het gilet is mooi afgewerkt met gevlochten leer. De sluiting is d.m.v. gespen. 

Eigenschappen :

  • Soepel en sterk geitenleer
  • Sluiting d.m.v. decoratieve gespen
  • Twee buitenzakken met rits
  • Een binnenzak
  • De kleur is zwart
  • Verkrijgbaar in de maten M t/m 4XL
  •  Art : GC1GV

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen. De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl.  En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker  betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop. Ga ook goed  beschermd de weg op met een veilig gevoel. 

Productspecificaties

EAN
8718553008979

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Gas Biker vest
Grand CanyonGrand Canyon Gas Biker vest

Gilet van soepel geitenleer

€139,00 Incl. btw