Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Ramsey motorjas

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Ramsey motorjas Grand Canyon Ramsey motorjas is gemaakt van een zeer zachte en dunne rundleder kwaliteit, hierdoor heeft het een hoog draagcomfort en voelt dit motorjack tevens als een heerlijk vrijetijdsjack. De binnenzijde is afgewerkt met een zijde voering in de kleur van het buitenmateriaal. Het jack is daarnaast voorzien van CE ...

Grand Canyon Ramsey motorjas

Grand Canyon Ramsey motorjas is gemaakt van een zeer zachte en dunne rundleder kwaliteit, hierdoor heeft het een hoog draagcomfort en voelt dit motorjack tevens als een heerlijk vrijetijdsjack. De binnenzijde is afgewerkt met een zijde voering in de kleur van het buitenmateriaal. Het jack is daarnaast voorzien van CE level 1 Memory protectoren. De stiksels op de schouders benadrukken de vintage stijl welke het goed doet op custom, naked en retro motoren. Het leer maakt dat het jack slijtvast is met de zijden binnenvoering is het makkelijk aantrekken.

Eigenschappen :

  • Gemaakt van soepel rundleer
  • CE Level 1 memory protectoren in elleboog en ook schouder
  • Soft foam rugprotector
  • Verkrijgbaar in de kleuren het zwart en cognac
  • Voor heren in de maten 50 t/m 60
  • Urban pasvorm
  • Koperen ritsen
  • Binnenvoering van zijde
  • Art: GC1RAM

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen.  De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl.  En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze er ook nog in geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon Bikewear zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dab ook voorop. Ga ook goed   beschermd de weg op met een veilig gevoel. Kortom, modieuze kwaliteits- motorkleding voor een betaalbare prijs!

Productspecificaties

EAN
8718553013768

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Ramsey motorjas
Grand CanyonGrand Canyon Ramsey motorjas

Stijlvol motorjack van dun en soepel leer

€349,00 Incl. btw