Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Grand Canyon Worker motorjeans

10% sale
Productomschrijving
Grand Canyon Worker motorjeans De Worker jeans van Grand Canyon heeft een regular fit en is voorzien van DuPont™ Kevlar® op de belangrijke delen. Het buitenmateriaal is gemaakt van Spandex (knieën, kruis en achterwerk) en Canvas (boven- en onderbenen). Spandex is een extra elastische nylon stof met een hoge trekkracht. Spandex zorgt voor een h...

Grand Canyon Worker motorjeans

De Worker jeans van Grand Canyon heeft een regular fit en is voorzien van DuPont™ Kevlar® op de belangrijke delen. Het buitenmateriaal is gemaakt van Spandex (knieën, kruis en achterwerk) en Canvas (boven- en onderbenen). Spandex is een extra elastische nylon stof met een hoge trekkracht. Spandex zorgt voor een hoog draagcomfort en bewegingsvrijheid. Canvas is een zeer sterke en slijtvaste katoenen stof met een stoere uitstraling, die tevens winddicht is maar wel goed ademend. De zakken op de bovenbenen geven de broek een Cargo uitvoering en hebben voldoende opbergcapaciteit, de linkerkant is afsluitbaar door middel van rits en klittenband. Op de achterzijde zit één pocket met ritssluiting en aan de voorzijde twee steekzakken. De belangrijke delen (knieën, heupen, billen) zijn aan de binnenzijde voorzien van het slijtvaste materiaal DuPont™ Kevlar® waardoor u bij een val goed beschermt bent. Dit is afgewerkt met een Mesh voering zodat u, zeker bij warm weer, de broek makkelijk aantrek en soepel kunt dragen. De gele memory heup- en knieprotectie is zacht en comfortabel. Bovendien zijn ze verstelbaar. De Worker jeans heeft brede riemlussen en kan dus met een riem worden gedragen, waardoor een jack met belt loop ook kan worden bevestigd.  

Eigenschappen :
  • Motorjeans in Cargo uitvoering
  • Geschikt voor zomerse omstandigheden
  • Gemaakt van Spandex en Canvas
  • Verstevigd met DuPont™ KEVLAR® op de kritische delen
  • CE level 1 knie- en elleboogprotectoren
  • 5 externe zakken
  • Rits en drukknoop opening
  • Riemlussen
  • Kleur zwart

Grand Canyon

De Grand Canyon Bike Collection, is een complete lijn kwaliteits- motorkleding voor heren, dames en kinderen. Veel motorbroeken in extra grote maten maar ook in korte- en lengtematen. De motorkleding  gaat tot maar liefst maat 12 xl. En dit allemaal van onze eigen bodem. Altijd volgens de laatste  motormode en bovendien zijn ze erin geslaagd de motorkleding lekker betaalbaar te houden. Alle producten van Grand Canyon zijn uitvoerig getest en gekeurd volgens de Europese normen. Veiligheid staat bij hen dan ook voorop !

Productspecificaties

EAN
8718553017346

Onlangs bekeken

Grand Canyon Grand Canyon Worker motorjeans
Grand CanyonGrand Canyon Worker motorjeans

Motorbroek in cargo uitvoering

€159,00 Incl. btw