Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Kallisto motorhandschoenen SALE

25% sale
Productomschrijving
Held Kallisto motorhandschoenen SALE De Held Kallisto motorhandschoenen SALE zijn betaalbare wind- en waterdichte motorhandschoenen. De onderkant hand is gemaakt van soepel rundleer. De bovenhand is gemaakt van taslan gecombineerd met rundleer. Deze motorhandschoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting bij de arm en ook op de pols. Daarnaast...

Held Kallisto motorhandschoenen SALE

De Held Kallisto motorhandschoenen SALE zijn betaalbare wind- en waterdichte motorhandschoenen. De onderkant hand is gemaakt van soepel rundleer. De bovenhand is gemaakt van taslan gecombineerd met rundleer. Deze motorhandschoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting bij de arm en ook op de pols. Daarnaast zijn de Held Kallisto motorhandschoenen SALE ook nog eens uitgerust met een vizierwisser. Tenslotte zit er knokkelprotectie en 3M Scotlife reflectie op de handschoenen waardoor de veiligheid en zichtbaarheid gewaarborgd zijn.

 Eigenschappen : 

  • Wind- en waterdichte midseason motorhandschoen sport/tour
  • Tour , Sport/Tour , Urban , Adventure , Sport.
  • Onderkant hand van soepel rundleer
  • Bovenhand van taslan gecombineerd met rundleer
  • Klittenbandsluiting bij arm en pols
  • Vizierwisser
  • Knokkelprotectie dmv temperfoam
  • 3M Scotchlite reflectie
  • Combineer met Grand Canyon Catania motorjas

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt

Onlangs bekeken

Held Held Kallisto motorhandschoenen SALE
HeldHeld Kallisto motorhandschoenen SALE

Wind- en waterdichte zomerhandschoen van HELD

€59,95€44,95 Incl. btw