Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Brave 2 Motorhelm SALE

33% sale
Productomschrijving
Held Brave 2 Motorhelm SALE De Held Brave II heeft een omhulsel van glasvezel - iets dat je meestal aantreft op de duurdere motorhelmen, in plaats van polycarbonaat. De Held Brave 2 Motorhelm SALE heeft een mooie diepe glans over de scherpe graphics; gecombineerd met de mat-plastic softgrip ventilatieopeningen, is het een helm die er veel duurder ...

Held Brave 2 Motorhelm SALE

De Held Brave II heeft een omhulsel van glasvezel - iets dat je meestal aantreft op de duurdere motorhelmen, in plaats van polycarbonaat. De Held Brave 2 Motorhelm SALE heeft een mooie diepe glans over de scherpe graphics; gecombineerd met de mat-plastic softgrip ventilatieopeningen, is het een helm die er veel duurder uitziet en aanvoelt dan hij in werkelijkheid is  Met 1581 g voor deze middelgrote motorhelm is deze best licht voor een schaal van glasvezel. Ter vergelijking: een veel duurdere Arai Quantum ST weegt 1646 gram.
 

Ventilatie

De twee ventilatieopeningen aan de bovenkant worden gesloten door een enkele schuif, net als de twee op de kin. De uitlaten aan de achterzijde zijn altijd open en worden gevoed door diepe kanalen in de polystyreen binnenschaal. Ik was onder de indruk van hoe goed de bovenste ventilatieopening werkt, omdat hij zowel gemakkelijk te vinden als te gebruiken is en behoorlijk wat verkoelende lucht naar het interieur brengt. De ventilatieopeningen aan de voorkant zijn merkbaar effectief, en ze zijn net zo gemakkelijk te gebruiken met zomer- of winterhandschoenen. De kleine kinrok zorgt er voor dat het interieur erg stil op snelheid is, met voldoende lucht die rondgaat om beslaan te voorkomen.
 

Vizier

Het zicht vanaf het vizier is goed aan de zijkanten  tot aan het dashboard . De helm is Pinlock voorbereid . Het vizier kan worden opengezet om ventilatie te bevorderen en beslaan te verminderen, of volledig worden vergrendeld met een vergrendeling aan de linkerkant, maar ik heb nooit de behoefte gevoeld om dit te doen. Een neerklapbaar zonnevizier is ingebouwd, bediend door een nette hendel die naar beneden draait om te openen en vervolgens automatisch wegspringt met een druk op de knop. Het vizier komt net tot aan de brug van mijn neus en sluit het licht  goed af – ik hou meestal niet van deze dingen, maar dit is een van de betere die ik heb gebruikt.
 

Voering

De voering is vrij eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen voor reiniging, echt een perfect systeem.
 

Bevestiging

De micrometrische ratelafsteller duurt slechts een paar minuten om op te zetten, daarna heb je elke keer een zeer gebruiksvriendelijke en veilige pasvorm, zelfs als je handschoenen draagt.
 

Fit

Comfort is natuurlijk subjectief, dus probeer altijd een helm voor jezelf voordat je hem koopt. Voor mij past de Held over het algemeen goed en beweegt niet tijdens gebruik. Het interieur is comfortabel en zacht met een kwaliteitsgevoel aan de voering, waardoor de helm perfect is om drie uur of langer in het zadel te dragen.

 

Lawaai

Hoewel je bij elke helm oordopjes moet dragen, is de Held Brave 2 Motorhelm SALE stil met heel weinig van dat laagfrequente gerommel zoals van sommige andere motorhelmen. De ventilatieopeningen fluiten een beetje als ze open zijn, maar met oordopjes is het nauwelijks hoorbaar en geen probleem.

 

Conclusie

De Held Brave 2 Motorhelm SALE is een zeer goede motorhelm voor het geld. Gezien de prijs voelt het helemaal niet als een budgethelm en ik zou het graag aanbevelen aan een vriend. Kortom een zeer complete integraal motorhelm ( pinlock voorbereid en incl. zonnevizier ) voor een zeer scherpe prijs!
 

Specificaties :

  • 2 schaalmaten
  • Wasbare en ademende binnenvoering
  • Uitneembare binnenvoering
  • Incl. zonnevizier
  • Quick release ratel kin-riem gesp
  • Ventilatieopeningen aan de voorkant en kin
  • Wind- en ademdeflector
  • Eenvoudig te verwisselen vizier
  • Helder, krasbestendig vizier
  • Pinlock-klaar vizier
  • Zachte stoffen voering
  • Brildrager vriendelijk
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • ECE 22.05
  • 1,550 g
Kijk ook bij onze andere   integraalhelmen
 

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held ook al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Onlangs bekeken

Held Held Brave 2 Motorhelm SALE
HeldHeld Brave 2 Motorhelm SALE

Zeer scherp geprijsde integraalhelm met zonnevizier

€149,95€99,95 Incl. btw