Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Held Carry bagagerol 30 liter

11% sale
Productomschrijving
Held Carry bagagerol De Held Carry bagagerol is een 100% waterdichte roltas om eenvoudig en goedkoop spullen te vervoeren. Daarnaast heeft de Held Carry bagagerol heeft ten opzicht van de meeste bagagerollen het voordeel dat de opening aan de bovenzijde zit, hierdoor is de tas beter in te delen en zijn spullen makkelijk terug te vinden. Ook is de ...

Held Carry bagagerol

De Held Carry bagagerol is een 100% waterdichte roltas om eenvoudig en goedkoop spullen te vervoeren. Daarnaast heeft de Held Carry bagagerol heeft ten opzicht van de meeste bagagerollen het voordeel dat de opening aan de bovenzijde zit, hierdoor is de tas beter in te delen en zijn spullen makkelijk terug te vinden. Ook is de Held bagagerol is voorzien van reflectiemateriaal en heeft een doorsnee van 25CM. Bagagerollen zijn door middel van bungeekoords, spanbanden, bagagenetten en dergelijken te bevestigingen aan de motor.
 

Specificaties :

  • 100% waterdicht
  • Verstelbare afsluiting
  • Optionele verstelbare schouderband
  • Draagbanden
  • Recflectie delen
  • Volume van 30 liter
  • Art: 433
  • Held Iconic GT

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462616370

Onlangs bekeken

Held Held Carry bagagerol 30 liter
HeldHeld Carry bagagerol 30 liter

100% waterdichte bagagerol weekendtas model in drie kleuren

€49,95 Incl. btw