Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Cattlejane Dames Motorschoenen SALE

34% sale
Productomschrijving
Held Cattlejane Dames Motorschoenen De Held Cattlejane Dames Motorschoenen is een volnerf leren casual motorschoen, voor de stijlbewuste stedelijke rijder. Door de natuurlijke leren buitenlaag en ook de enkelprotectie doe je geen concessies aan veiligheid. Het leer wordt alleen maar mooier naarmate je de boots draagt. Op kantoor, terras óf voor j...

Held Cattlejane Dames Motorschoenen

De Held Cattlejane Dames Motorschoenen is een volnerf leren casual motorschoen, voor de stijlbewuste stedelijke rijder. Door de natuurlijke leren buitenlaag en ook de enkelprotectie doe je geen concessies aan veiligheid. Het leer wordt alleen maar mooier naarmate je de boots draagt. Op kantoor, terras óf voor je lief kom je prima voor de dag met de Cattlejane. Alleen de beste materialen zijn gebruikt zoals we van Held gewend zijn. De instap van de Cattlejane is door de ritssluiting zeer comfortabel net als de zachte polyester binnenvoering.

De decoratieve veters en gesp maken deze dames motorschoen stoer. De reflector inserts zorgen ervoor dat je ook goed zichtbaar bent. Op de enkels zijn PU protectors aangebracht zodat je op de motor optimaal beschermd bent. De Held Cattlejane Dames Motorschoenen hebben speciaal ontwikkelde rubberzolen welke antislip en oliebestendig zijn.Tenslotte zijn deze motorschoenen van Held gecertificeerd volgens de norm EN 13634: 2015 "Beschermend schoeisel voor motorrijders"

Specificaties :

  • Volnerf rundleer
  • Urban dames tourlaars met een hoogte van 21 cm
  • Zachte binnen voering (100% polyester)
  • Extra versteviging ter hoogte van het schakelpedaal, enkelprotectie (pu) aan beide zijden
  • Goede bescherming door hoog model
  • Decoratieve gesp
  • Interne ritssluiting
  • Rubberen antislip- oliebestendige- en  slijtvaste  zool
  • Gecertificeerd volgens de norm EN 13634: 2015 "Beschermend schoeisel voor motorrijders"
  • Comfortabele instap door ritssluiting
  • Reflector inserts
  • Kleur bruin
  • Verkrijgbaar in de maten 37 T/M 42

Goed te combineren met een Leren motorjas!

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Vandaag de dag is het assortiment van Held veel groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt. Tenslotte is  Held Biker Fashion  als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

Onlangs bekeken

Held Held Cattlejane Dames Motorschoenen SALE
HeldHeld Cattlejane Dames Motorschoenen SALE

Stoer en stijlvol!

€149,90€99,00 Incl. btw