Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Jester Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Held Jester Motorjas Dit  motorjack is gemaakt van cognac kleurig rundleer en denim past helemaal in de Urban stijl van nu. De drukknopen geven de Held Jester Motorjas een stoere en nonchalante look. Daarnaast is de jas gemaakt van leer en denim, deze is verstevigd met slijtvast Armalith. Wil je nog een thermolaag  of een waterdichte laag toevo...

Held Jester Motorjas

Dit  motorjack is gemaakt van cognac kleurig rundleer en denim past helemaal in de Urban stijl van nu. De drukknopen geven de Held Jester Motorjas een stoere en nonchalante look. Daarnaast is de jas gemaakt van leer en denim, deze is verstevigd met slijtvast Armalith. Wil je nog een thermolaag  of een waterdichte laag toevoegen? Dit kan want de Jester is voorzien van Held’s Clip-In technologie waarmee je de jas uit kunt breiden met een extra laag naar keuze. De jas is uitgerust met een coolmax voering deze zit comfortabel en  drijft het vocht af. Ook is de jas voorzien van ventilatieritsen op de schouders en op de rug zodat de jas goed kan worden gedragen tijdens warmere dagen. Voor de nodige impactbescherming is de jas voorzien van SAS-TEC® Slim-Line protectoren op de schouders en ellebogen. Wil je de jas upgraden met een rugprotector dan kan dat ook.  De stretchpanelen op de schouders en ellebogen en verstelbandjes op de heupen zorgen voor een goede en comfortabele pasvorm. Ten slotte is de jas voorzien van 4 zakken aan de buitenkant en 1 aan de binnenkant.

Goed te combineren met bijvoorbeeld de Held Barrier motorjeans

Eigenschappen :

  • Gemaakt van slijtvast rundleer en met Armalith verstevigd denim
  • 4 buitenzakken
  • 1 binnenzak
  • Rits met drukknopen, rits kan als ventilatie gebruikt worden.
  • Heupwijdte verstelbaar
  • Aangename zachte voering in kraag
  • Schouder- en elleboogprotectoren
  • Rugprotector optioneel
  • Jas aanritsbaar aan broek
  • Kleur; zwart/bruin
  • Verkrijgbaren maten; S-3XL
  • Art: 6804
 
Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held dus ook als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held bovendien groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462823990

Onlangs bekeken

Held Held Jester Motorjas
HeldHeld Jester Motorjas

Bikerjack van rundleer en Armalith denim

€449,95 Incl. btw