Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Held Polarized 9740 motorbril

11% sale
Productomschrijving
 Held Polarized 9740 motorbril Tijdens het rijden op o.a. de motor veroorzaken water, sneeuw, glas, overige voertuigen etc. reflecties. Dit werkt als een soort spiegel en versterkt daardoor de intensiteit. Zeer hinderlijk, gevaarlijk  en bovendien schadelijk voor de ogen. Held Polarized 9740 motorbril kent de oplossing! Goede oog protectie tegen...

 Held Polarized 9740 motorbril

Tijdens het rijden op o.a. de motor veroorzaken water, sneeuw, glas, overige voertuigen etc. reflecties. Dit werkt als een soort spiegel en versterkt daardoor de intensiteit. Zeer hinderlijk, gevaarlijk  en bovendien schadelijk voor de ogen. Held Polarized 9740 motorbril kent de oplossing! Goede oog protectie tegen reflectie of schittering is daarom zeer belangrijk voor motorrijders. Polariserende lenzen zijn de perfecte oplossing tegen dit probleem doordat ze de schadelijke stralen sterk reduceren. Daglicht verplaatst zich in 3 dimensies, terwijl polariserend licht zich in 2 richtingen verplaatst namelijk horizontaal en verticaal.

Verticaal licht geeft belangrijke informatie voor het menselijke oog. Het laat ons de kleuren en contrasten zien, terwijl horizontaal licht optische onrust veroorzaakt zoals schittering. De unieke polariserende lenzen van de Held Polarized 9740 motorbril blokkeren het horizontale licht. Niet het kleinste voordeel de gepolariseerde lens-technologie versterkt de contrasten om de perceptie van de kleuren te verbeteren, dit is niet alleen geweldig voor het veilig rijden, maar het ontspant bovendien de ogen.

Eigenschappen :

  • Polariserende lens
  • Betere kleurwaarneming
  • Gepolariseerde glazen, getint, klasse 3 (= donker getint)
  • Polycarbonaat materiaal
  • Waterafstotend
  • Anti statisch- en vuil werende coating
  • Levering met opberg etui
  • Art: 9740

Meer brillen!

 

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine “Best Brand” in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462752443

Onlangs bekeken

Held Held Polarized 9740 motorbril
HeldHeld Polarized 9740 motorbril

Zeer scherp geprijsde motorbril van Held

€74,95 Incl. btw