Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Held Travel 5 motorhandschoenen SALE

14% sale
Productomschrijving
Held Travel 5 motorhandschoenen SALE Voor de sportieve tour rijders. Deze Held Travel 5 motorhandschoenen zijn gemaakt van dun soepel geitenleer zodat je maximale grip houdt op je motor. Aan de binnenkant van de hand is de handschoen afgewerkt met een extra slijtvaste laag. Verder is SUPROTECT impact absorberend foam geplaatst op de knokkels, hand...

Held Travel 5 motorhandschoenen SALE

Voor de sportieve tour rijders. Deze Held Travel 5 motorhandschoenen zijn gemaakt van dun soepel geitenleer zodat je maximale grip houdt op je motor. Aan de binnenkant van de hand is de handschoen afgewerkt met een extra slijtvaste laag. Verder is SUPROTECT impact absorberend foam geplaatst op de knokkels, handpalm en ook  backhand en vormt Superfabric, de versteviging op de bal van de hand.

Als sportief ingestoken touring handschoen kan het de Held Travel 5 motorhandschoenen SALE natuurlijk niet aan comfort ontbreken. Zo zijn op strategische plekken stretchpanelen toegevoegd waardoor de strakke pasvorm, toch comfortabel aanvoelt. De klittenband stelband zorgt daarnaast ook voor een nauwsluitende motorhandschoen. Ten slotte zijn de vingertoppen ook geschikt gemaakt om je smartphone te bedienen zodat je het thuisfront kan laten weten waar je blijft als je nog een rondje extra gaat maken..

Eigenschappen :

  • Sportief leren zomer motorhandschoenen
  • Geschikt voor sport, sport-touring en touring motoren
  • Voor zomerse omstandigheden
  • Dubbel verstevigd op de kritische delen
  • Verstelbaar rond de pols en manchet
  • Geperforeerde delen
  • Vizier wisser
  • Accordeon stretch bij de vingers
  • Voor deze prijs beperkte maten en kleuren
  • Prima in combinatie met de  Held Zorro motorjas

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Nieuws!  Held verkozen tot Motorrad Best Brand  in maar liefst 3 categorieën: De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het afgelopen jaar. 

Onlangs bekeken

Held Held Travel 5 motorhandschoenen SALE
HeldHeld Travel 5 motorhandschoenen SALE

Leren motorhandschoenen voor de sport/ tourrijders

€69,95€59,95 Incl. btw