12apr

Held verkozen tot Motorrad Best Brand 2019 in 3 categorieën!

Held Biker Fashion is als beste verkozen in 3 verschillende categorieën (handschoenen, textielkleding en rugzakken). In de categorieën jeans en bescherming eindigde het Duitse merk respectievelijk op de 2e en 3e plek.

De lezers van het grootste motor-magazine van Europa Motorrad hebben voor de 12e keer hun stem uitgebracht op de beste merken van het  jaar 2019. Maar liefst  50.000 motorrijders werden gevraagd naar hun mening wat resulteerde in deze mooie uitslag voor dit Duitse familiebedrijf!

Familiebedrijf Held maakt al sinds oudsher motorhandschoenen en het is daarom ook niet gek dat ze hierin uitblinken. De eerste plek in deze categorie was al voor de 12e keer op rij, dit keer met een overtuigende 62% van de stemmen. Zolang als deze verkiezingen bestaan, heeft Held dus al de pole position te pakken! Om ‘m niet meer af te geven.

Held Best Brand Textile Motorkleding

Bij Held zijn ze erg trots op deze eerste plaats in de categorie Textile Motorkleding. Het is al de tweede keer dat ze deze titel verdedigen: 3 keer op rij wisten ze zich tot beste te kronen als het gaat om jassen en broeken voor op de motor die gemaakt zijn van textiel.

Held Best Brand Rugzakken

Rugzakken is een nieuwe categorie in deze verkiezing van Motorrad en gelijk in het eerste jaar weet Held de eerste plaats te bemachtigen met 32% van de stemmen. Volgens de deelnemers is de functionaliteit en brede inzetbaarheid een grote plus als het gaat om de speciale motorrugzakken van Held.

En Held staat niet stil, en komt dit jaar met Held’s Clip-In technologie. Een jasje, of broek wat als voering onder of óver de motorjas of motorbroek gedragen kan worden. De mid-layers zijn er in een thermo- een winddichte- een Gore-Tex én in regen versie. Door middel van lusjes kunnen deze jassen en broeken vastgemaakt worden maar je kunt ze er natuurlijk ook los onder dragen.