Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

JHS Boots Double Zipper SALE

29% sale
Productomschrijving
JHS Boots Double Zipper Deze stoere motorlaars is voorzien van een dubbele rits waardoor een makkelijke instap mogelijk is. Dus erg geschikt voor mensen met een hoge wreef. De JHS Boots Double Zipper /laars is gemaakt van rundleer en is voorzien van een 100% waterdicht en ademend membraan. Deze tourlaars is verkrijgbaar in heren- en damesm...

JHS Boots Double Zipper

Deze stoere motorlaars is voorzien van een dubbele rits waardoor een makkelijke instap mogelijk is. Dus erg geschikt voor mensen met een hoge wreef. De JHS Boots Double Zipper /laars is gemaakt van rundleer en is voorzien van een 100% waterdicht en ademend membraan. Deze tourlaars is verkrijgbaar in heren- en damesmaten en heeft een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. In onze winkel hebben wij deze laars veel verkocht omdat ze érg comfortabel zitten! 

Eigenschappen :

  • Gemaakt van PU rundleer 
  • Dubbele rits (aan binnen- en buitenzijde van de schacht) 
  • Rubberen, stevige touringzool 
  • 100% waterdicht en ademend membraan 
  • Zachte voering 
  • Schakelpookversteviging 
  • Reflecterende inzetstukken 
  • Zeer comfortabel! 

Outlet

Motorlaarzen, belangrijk voor de bescherming van je enkels. Maar ook pasvorm, waterdichtheid  en uitstraling spelen een rol. Motorlaarzen hebben de voorkeur tijdens het motorrijden omdat ze tot boven je enkels zitten. Ook hebben ze vaak voorzieningen om slijtage tijdens het schakelen te voorkomen. Welke motorlaarzen zoek jij? Motorlaarzen vind  je bij ons in alle categorieën. Wil je rijden in alle weertypen? En heb je een hekel aan natte voeten bij een onverwachte bui kies dan voor waterdichte laarzen. Maar rij je sportief en zoek je lichtgewicht soepele laarzen dan zijn er weer andere laarzen speciaal voor de sportieve rijder. Voorzien van opties als teen-sliders en soms zelfs een uitneembare binnenschoen voor optimaal draagcomfort.

Onlangs bekeken

JHS JHS Boots Double Zipper SALE
JHSJHS Boots Double Zipper SALE

Laatste maten op=op!

€139,95€99,00 Incl. btw