Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Claw Karrera motorlaarzen SALE

22% sale
Productomschrijving
Claw Karrera motorlaarzen SALE Voor de tour- en all roadrijder hebben wij ingekocht deze super comfortabele korte motorboot; JHS Karrera motorlaarzen SALE. De Claw Karrera motorlaarzen SALE hebben een zeer zacht en daarnaast comfortabel voetbed en is makkelijk aan te trekken. De Claw Karrera motorlaarzen SALE zijn gemaakt van een goede kwaliteit P...

Claw Karrera motorlaarzen SALE

Voor de tour- en all roadrijder hebben wij ingekocht deze super comfortabele korte motorboot; JHS Karrera motorlaarzen SALE. De Claw Karrera motorlaarzen SALE hebben een zeer zacht en daarnaast comfortabel voetbed en is makkelijk aan te trekken. De Claw Karrera motorlaarzen SALE zijn gemaakt van een goede kwaliteit PU rundleer en natuurlijk voorzien van verstevigde hiel en teen. De motorlaars is makkelijk te combineren met allerlei soorten motorkleding en past elke voet. Het is verder een no-nonsense motorboot voor een scherpe prijs.

Eigenschappen :

  • PU lederen laars
  • Waterdicht en ademend membraan
  • Rits aan binnenzijde voet
  • Verstevigingen in de hak, tenen, enkel en zool
  • Reflectie
  • Olie- en benzinebestendige zool
  • CE gekeurd

Motorlaarzen

Motorlaarzen, belangrijk voor de bescherming van je enkels. Maar ook pasvorm, waterdichtheid  en uitstraling spelen een rol. Motorlaarzen hebben de voorkeur tijdens het motorrijden omdat ze tot boven je enkels zitten. Ook hebben ze vaak voorzieningen om slijtage tijdens het schakelen te voorkomen. Motorlaarzen vind  je bij ons in alle categorieën. Wil je rijden in alle weertypen? En heb je een hekel aan natte voeten bij een onverwachte bui kies dan voor waterdichte laarzen. Maar rij je sportief en zoek je lichtgewicht soepele laarzen dan zijn er weer andere laarzen speciaal voor de sportieve rijder. Voorzien van opties als teen-sliders en soms zelfs een uitneembare binnenschoen voor optimaal draagcomfort.

Alle Motorlaarzen.

Onlangs bekeken

JHS Claw Karrera motorlaarzen SALE
JHSClaw Karrera motorlaarzen SALE

Laatste maten op=op

€139,00€109,00 Incl. btw