Motorlaarzen

Goed schoeisel dragen tijdens het motorrijden is prettig voor het comfort maar ook belangrijk voor de bescherming van uw enkels. Motorlaarzen hebben voor veel motorrijders de voorkeur omdat ze tot boven de enkels zitten en vaak voorzien zijn van bescherming om slijtage te voorkomen tijdens het schakelen. In onze webshop vindt u verschillende type motorlaarzen.

  • Tour: waterdichte laarzen (dankzij membraam) van rundleer. Houdt je voeten goed warm tijdens lange ritten.
  • Sport: lichtgewicht soepele laarzen voor sportief gebruik
  • Chopper: stoere laarzen met hak van leer, ideaal voor een chopper of custom motor.
  • All-Road: waterdichte en ademende laarzen, ook wel cross-over laarzen genoemd.
  • Gore-Tex: duurzame, waterdichte laarzen met zeer goed ademend vermogen. Tevens extreem kou bestendig en bijzonder knikbestendig.

Motorlaarzen of motorschoenen?

De keuze tussen motorlaarzen en –schoenen is afhankelijk van de persoonlijke wensen. Een eenduidig advies daarin is lastig te geven. Motorschoenen zijn speciaal ontworpen voor motorrijders en hebben voldoende hoogte om uw enkels te bedekken. Toch wordt vaker voor motorlaarzen gekozen omdat deze meer bescherming bieden. Motorschoenen zijn daarentegen weer soepeler dan laarzen. In de basis zijn beide erg geschikt voor motorrijden en wordt de keuze meestal gemaakt op basis van de persoonlijke voorkeur.

Ruim assortiment van topmerken

Motorlaarzen- en schoenen verkopen wij van de allerbeste merken. U heeft volop keuze van de volgende merken:

 

sidi    puma    revitrichadainese

heldtcxArlen Nesssoubirac

 

Advies nodig?

Heeft u vragen over onze collectie motorlaarzen? Schroom niet en neem contact met ons op. Motorrijden is onze passie en wij weten alles over de motorlaarzen die wij verkopen. Wij adviseren u dan ook graag over de juiste aankoop.