Over ons

Motorkledingvoordeel en Motorcentrum Friesland, motoren, helmen en kleding.

Aan de IJsbaan in Wommels, vindt u sinds 2005 onze showroom. Wat begon vanuit een garage met de verkoop van gebruikte motoren is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met motoren en veel motorkleding, helmen, laarzen en accessoires.

motoren

Bij de motoren werken wij kort en bondig, speerpunten zijn gangbare modellen van Honda, Yamaha, Aprilia, Ducati en Suzuki. Wij kopen uitsluitend motoren in van Nederlandse eigenaren, waarvan de historie en onderhoud bekend is. Bij de inkoop zijn wij kritisch; net zoals onze klanten! Werkplaatsklussen doen wij bij uitzondering.

Wij zijn in November van 2015 begonnen met de online verkoop van kleding, helmen en accessoires. Merken zoals Sidi, Berik, Shark, Revit, Richa, Arlen Ness zijn sterk vertegenwoordigd. Wij hebben een grote voorraad, en kunnen dus snel leveren! Wat wij niet op voorraad hebben staat aangegeven bij de producten en de verwachtte levertijd. Mocht het onverhoopt langer duren dan nemen wij altijd contact met u op.

Scherp geprijsd

U zoekt een mooie outfit? Van leer of textiel? Komt u gerust langs, wij hebben alle kleding behoorlijk afgeprijsd en zoekt u daarbij nog een helm en/of laarzen dan maken we er een mooi prijsje van!
Ook in de webshop kunt u zeer voordelig terecht. Regelmatig zetten wij een leuke actie op touw.

Gratis bezorging en gratis retour!

Vanaf een bedrag van 50 euro is de bezorging en retour binnen Nederland gratis!

Showroom

U kunt natuurlijk ook langskomen om te kijken, en te passen. U vind ons in Wommels, Friesland afslag bedrijventerrein aan de N359 tussen Bolsward en Leeuwarden, de koffie staat klaar. Wij zijn open op Vrijdag, Zaterdag en Zondag, wilt u liever op een andere dag komen? Belt u gerust even!

100% Veilig winkelen en achteraf betalen

Bestellen in onze webshop moet zonder risico’s zijn, dat begrijpen wij bijzonder goed. Zo shopt u bij ons in een beveiligde omgeving, tijdens het afrekenen. Alle informatie die u invoert  wordt versleuteld verzonden. Voel u zich desondanks toch niet prettig bij online betalen, of wilt u liever eerst uw bestelling ontvangen voordat u betaalt, dan is het bij ons ook geen probleem om achteraf te betalen. U ontvangt in dat geval eerst uw bestelling, daarna betaalt u de factuur. Helemaal betrouwbaar!