Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm

11% sale
Premier Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm
Productomschrijving
Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold MotorhelmSinds 1956 zijn de wensen van de klant voor de Italiaanse helmen fabrikant Premier zeer belangrijk, als resultaat daarvan presenteert premier in de collectie van 2018 de ''Le Petit''. De Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm  is ontworpen voor klassieke, Scrambler en ook custom motoren...

Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm

Sinds 1956 zijn de wensen van de klant voor de Italiaanse helmen fabrikant Premier zeer belangrijk, als resultaat daarvan presenteert premier in de collectie van 2018 de ''Le Petit''. De Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm  is ontworpen voor klassieke, Scrambler en ook custom motoren. Zijn design combineert klassiek en modern met een perfecte pasvorm en is daarnaast zeer goed afgewerkt. Ontwikkeld voor de individuele Biker die ten eerste een open helm wil dragen maar bovendien ook veilig wil rijden. De'' Le Petit'' is de perfecte aanvulling op de retro levensstijl. Deze kwalitatief hoogwaardige jet helm is bijzonder smal en daarnaast  zeer gemakkelijk in gebruik. ''Le Petit'' is al met al momenteel een van de kleinste helmen met de ECE 22-05 norm. Le petit wordt bovendien aangeboden in diverse aantrekkelijke kleur varianten. De helm is voorzien van drukknopen waaraan het los te verkrijgen vizier te bevestigen is. Het vizier is verkrijgbaar in 3 kleuren  ( helder , donker getint  en oranje ) De uitneembare binnenvoering en wangkussens zijn gemaakt van een anti-allergie satijn weefsel, tevens uitwasbaar. Vanzelfsprekend zijn de binnenvoering en wangkussens ook als separaat leverbaar. De kinband van de Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm wordt bevestigd door middel van een Double-D sluiting. Concluderend de Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm is een zeer stijlvolle maar ook een zeer veilige jethelm voor een scherpe prijs!

Specificaties :

  • Gemaakt van Dyneema mix van carbon aramide
  • Zonnevizier
  • Gewicht ca. 900 gram
  • Micrometric sluiting.
  • De omtrek van de helm is 81cm.
  • Voering hoge kwaliteit , afneembaar en ook wasbaar
  • Anti allergie satijnweefsel
  • Binnenschaal  van diverse EPS materialen
  • Leverbaar in de maten XS tot M+
  • Leverbaar in 1 helmschaal grootte
  • ECE 220-05 gekeurd
  • 5 jaar garantie
  • 1 verschillende graphic
  • Brildrager vriendelijk
Maattabel
XS53-54 cm
S55-56 cm
M57-58 cm
M+58 cm
Technisch:
De "Le petit" jet helmen bestaan uit DCA: een kwalitatief hoogwaardige 3-componenten mix van Dyneema (een supersterke kunststofvezel op basis van polyetheen) , carbon en aramide. In Italië, door jarenlange ervaring, ontwikkeld en met de hand gemaakt. De binnenschaal van de "Le Petit" wordt door verschillende EPS materialen gevormd, dit garandeert de beste energieabsorptie die door een val kan worden veroorzaakt.
Premier
De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 worden de Premier helmen onder Italiaanse vlag geproduceerd. Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en exclusieve design. Premier staat voor maximale protectie en ook veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces. Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen,Titanium Vectran Carbon , of Dyneema Carbon Aramide vezels. Deze technologie wordt ook in de ruimtevaart gebruikt, maar nu beschermt deze uw meest kostbare bezit. Premier is sinds 1961 actief in de racesport. Premier ziet het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, 'technology for racing' !

Onlangs bekeken

Premier Premier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm
PremierPremier Le Petit Classic U9 Glitter Gold Motorhelm

Met een omtrek van 81 cm

€209,00 Incl. btw