Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Premier StreetFighter U9 BM motorhelm

11% sale
Productomschrijving
Premier StreetFighter U9 BM motorhelm Ontdek de buitengewone wereld van Premier motorhelmen, waar innovatie en bescherming samenkomen. Onze motorhelmen zijn dan ook doordrenkt met geavanceerde technologieën en exclusieve materialen voor een veilige comfortabele en daarmee ongeëvenaarde rijervaring. Geavanceerde Materialen: Premier motorhelmen w...

Premier StreetFighter U9 BM motorhelm

Ontdek de buitengewone wereld van Premier motorhelmen, waar innovatie en bescherming samenkomen. Onze motorhelmen zijn dan ook doordrenkt met geavanceerde technologieën en exclusieve materialen voor een veilige comfortabele en daarmee ongeëvenaarde rijervaring.

Geavanceerde Materialen: Premier motorhelmen worden vervaardigd met composiet Dyneema-koolstof-aramidevezels, een resultaat van uitgebreid onderzoek naar bouwmaterialen. Deze materialen bieden niet alleen uitzonderlijke sterkte, maar ook een 36% hoger draagvermogen in vergelijking met eerdere constructietechnologieën. Dit vertaalt zich in een buitengewoon hoog niveau van bescherming voor elke rijder.

APS Geavanceerd Opvulsysteem: Comfort is essentieel tijdens elke rit. Het Advanced Padding System (APS) is ontworpen met zelfklevende schuimpads van variërende dichtheid, waardoor u de pasvorm van de helm kunt aanpassen aan de vorm van uw hoofd. Dit betekent dat uw nieuwe Premier-helm niet alleen ongeëvenaarde bescherming biedt, maar ook ongeëvenaard comfort.

Met Premier motorhelmen bent u klaar voor de weg, met vertrouwen en stijl. Kies voor innovatie, kies voor bescherming, kies voor Premier. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit.

Specificaties :

 • Schaal gemaakt van Dyneema-, koolstof- en aramidevezels in 2 maten
 • Ademende voering, uitneembaar, wasbaar
 • Easy-Fit, compatibel met brillen
 • Snel verwijderbaar vizier
 • UV bescherming
 • Intern zonnevizier
 • Pinlock-lens inbegrepen
 • APS inbegrepen
 • Micrometrische sluiting
 • Bluetooth™-compatibel
 • Vijf jaar garantie
 • Laag gewicht
 • Gewicht kleine schaalgrootte 1.430 gr. ± 50gr.
 • Gewicht grote schelpmaat 1.490 gr. ± 50gr.
 • Gecertificeerd volgens ECE 22.06

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. Premier geeft 5 jaar garantie op zijn helmen, 2 jaar standaardgarantie + 3 jaar extra. Om in aanmerking te komen voor de verlengde garantie van 5 jaar, moet u zich binnen 30 dagen bij Premier registreren met uw nieuw aangeschafte helm. Raadpleeg het garantiebeleid van Premier. Nadat de reguliere garantie van 2 jaar is verlopen, moet u rechtstreeks contact opnemen met Premier.

Productspecificaties

EAN
8051739979794

Onlangs bekeken

Premier Premier StreetFighter U9 BM motorhelm
PremierPremier StreetFighter U9 BM motorhelm

Streetfighter motorhelm van Italiaanse makelij

€349,90 Incl. btw