Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Premier Xtrail U9 BM motorhelm

11% sale
Productomschrijving
Premier Xtrail U9 BM motorhelm Nog een andere nieuwkomer in de Premier collectie is de Premier Xtrail X-TRAIL U9 BM motorhelm. De nieuwe Dual Sport helm specifiek ontworpen voor Maxi Enduro liefhebbers. Het niveau van prestaties en kwalitatieve normen die  X-Trail aanbied zijn werkelijk uniek in de wereld van de flip-up helmen. Buitenschaal De ...

Premier Xtrail U9 BM motorhelm

Nog een andere nieuwkomer in de Premier collectie is de Premier Xtrail X-TRAIL U9 BM motorhelm. De nieuwe Dual Sport helm specifiek ontworpen voor Maxi Enduro liefhebbers. Het niveau van prestaties en kwalitatieve normen die  X-Trail aanbied zijn werkelijk uniek in de wereld van de flip-up helmen.

Buitenschaal

De wijde zonneklep maakt het praktisch en comfortabel, ook als je ''off-road '' rijdt. Hoge kwaliteit tijdens zowel stedelijke- als tour tochten. De ergonomische openingen en sluitingsmechanisme op het kin stuk kun je bedienen door middel van een enkele knop aan de onderkant van het kin stuk. Ook makkelijk te gebruiken met handschoenen. De Premier Xtrail U9 BM motorhelm is uitgerust met een ventilatiesysteem van drie regelbare ventilatieopeningen. De eerste op het kinstuk en de andere twee op de bovenkant van de schaal. Deze zorgen ervoor dat er frisse lucht in de helm komt, de openingen zijn verstelbaar waardoor het uiterst comfortabel is in alle weersomstandigheden. De buitenschaal is gegoten in thermoplastisch materiaal dat beschermt bij een impact en de energie bij een impact goed absorbeert. De binnenschaal is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS, in twee maten, en bied uitstekende bescherming in geval van een crash.

Vizier en binnenvoering

Het vizier is gegoten in transparent Polycarbonaat. 2.2mm dik, anti-kras behandeld en een Pinlock® antifog lens levert Premier standaard mee. De Premier Xtrail U9 BM motorhelm wordt daarnaast geleverd met een donker intern zonnevizier. Deze is anti-kras behandeld en vast gezet in de binnenschaal. Het zonnevizier wordt bediend door middel van een knop aan de linkerkant (onder) van de helm. Door het donkere zonnevizier heb je geen zonnebril meer nodig en het zorgt voor goed zicht ongeacht de omstandigheden. De helm heeft daarnaast een externe behuizing waarmee de kabels, die nodig zijn om de Bluetooth-technologie te gebruiken, makkelijk geplaatst kunnen worden. Net als bij alle helmen van Premier, is de anti-allergie binnenvoering volledig uitneembaar en wasbaar.

Algemeen

Verkrijgbaar in maten XS tot en met XXL. Er zijn verschillende designs leverbaar. De X-Trail is gehomologeerd volgens de huidige standaard. Als laatste heeft de kinband heeft een micrometrische quick release sluiting. Premier geeft op alle helmen 5 jaar garantie.

Specificaties :

  • Aerodynamische buitenschaal
  • Polycarbonaat
  • 1 schaalmaat
  • Incl. Pinlock
  • Drie regelbare ventilatieopeningen
  • Krasbestendig vizier
  • Volledig wasbare en uitneembare binnenvoering
  • ECE gekeurd
  • Intern zonnevizier
  • Micrometric kinbandsluiting
  • Verwijderbaar neusstuk
  • Bluetooth voorbereid
  • Brildrager vriendelijk
  • Gewicht 1790 + 50 gram
  • Leverbaar in de maten XS T/M XXL
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • 5 jaar garantie

Premier

De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 produceert Premier helmen onder de Italiaanse vlag. Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en in het bijzonder het exclusieve design. Premier staat voor maximale protectie en veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces.Titanium Vectran Carbon , of Dyneema Carbon Aramide vezels, Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen. Deze technologie wordt ook in de ruimtevaart gebruikt, maar nu beschermt deze zodoende ook uw meest kostbare bezit. Daarnaast is Premier is sinds 1961 actief in de racesport. Zij  zien het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, kortom; ‘technology for racing’ !

Productspecificaties

EAN
8056098329204

Onlangs bekeken

Premier Premier Xtrail U9 BM motorhelm
PremierPremier Xtrail U9 BM motorhelm

Dual sporthelm voor Enduro liefhebbers

€249,00 Incl. btw