Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Ignition 4 H2O Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Revit Ignition 4 H2O Motorjas De Revit Ignition 4 H2O Motorjas is de best verkochte motorjas van REVIT en is bovendien dit jaar weer herzien. Inmiddels is er deze Ignition 3 die een iets andere look heeft gekregen. Voor de rest ben je met deze motorjas nog steeds voorzien van een zeer uitgebalanceerde combinatie. Zo kan je de REVIT Ignition ...

Revit Ignition 4 H2O Motorjas

De Revit Ignition 4 H2O Motorjas is de best verkochte motorjas van REVIT en is bovendien dit jaar weer herzien. Inmiddels is er deze Ignition 3 die een iets andere look heeft gekregen. Voor de rest ben je met deze motorjas nog steeds voorzien van een zeer uitgebalanceerde combinatie. Zo kan je de REVIT Ignition 4 bijna het hele jaar door dragen en geniet je dus ook van de veiligheid van leer en daarnaast de bewegelijkheid van textiel. Combineer de Revit Ignition 4 H2O Motorjas met de Ignition 4 motorbroek voor een bijzonder dynamische set.
 

Materiaal

Om de Revit IgRevit Ignition 4 H2O Motorjas zijn dynamische eigenschappen te geven is deze vervaardigd uit vijf verschillende materialen. Voor de slijtvastheid heeft REVIT Monaco rundleer gebruikt wat zich op de kritische delen bevindt. Op de delen waar je ventilatie wilt, is er Dynax slijtvast mesh geplaatst. Plekken waar extra flexibiliteit wordt vereist zijn met 500D PWR shell en 600D polyester stretch panelen voorzien. En voor de details is er Lorica kunstleer gebruikt om de Ignition fraaier af te werken.
 

Protectoren

Één van de upgrades van de Revit Ignition 4 H2O Motorjas ten opzichte van de Ignition 3 is de protectie die gebruikt is. Seeflex level 2 protectoren op schouders en ellebogen dragen bij aan een zeer veilig geheel en bieden dankzij de honinggraadstructuur voldoende verkoeling. Om je rug te beschermen is er ruimte voor een optionele Seesoft CE-level rugprotector. Veiligheidsnaden houden het geheel bij elkaar voor een slijtvaste en duurzame motorjas.
 

Waterdichtheid en Ventilatie

De Revit Ignition 4 H2O Motorjas heeft een waterdicht en ademend Hydratex membraan die zorgt dat je droog op locatie aankomt. Een uitneembare thermische bodywarmer zorgt er voor dat warmte van het lichaam kan worden geïsoleerd. De Revit Ignition 4 H2O Motorjas staat erom bekent dat deze multiseason kan worden gedragen en dus ook goed in de zomer. De meshpanelen op de borst en rug zorgen voor ventilatie en op de armen zorgen VCS ritsen ervoor dat deze ventilatie wordt verhoogt.
 

Eigenschappen :

  • Ontworpen voor de veeleisende (sport) tourrijder
  • Slijtvast dankzij Monaco rundleer
  • Luchtdoorlatend door Dynax mesh materiaal
  • Slijtvast en flexibel dankzij 500D PWR shell stretch en 600D polyester
  • Diverse reflectie details
  • Verstelbaar op de heupen en manchetten
  • Waterdicht en ademend Hydratex membraan
  • Uitneembare thermische bodywarmer
  • Seeflex CE-level 2 elleboog en ook schouder protectie
  • Voorbereid op een Seesoft CE-level 2 rugprotector
  • Veiligheidsnaden
  • VCS ventilatie ritsen op de armen
  • Verbindingsrits
  • Twee steekzakken en twee binnenzakken
  • Ook verkrijgbaar in damesmaten
  • Artnr. FJL135

Perfect te combineren met de Revit Ignition 4 motorbroek  

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it! motorkleding wordt dan ook gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken voor wereldreizigers, iedereen komt dus ook aan zijn trekken bij Rev’it!

Productspecificaties

EAN
8700001358811

Onlangs bekeken

REV IT! Revit  Ignition 4 H2O Motorjas
REV IT!Revit Ignition 4 H2O Motorjas

Met uitneembare thermische bodywarmer

€469,99 Incl. btw