Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE

14% sale
REV IT! Rev'it! Lombard  RF Motorjeans SALE
Productomschrijving
Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE De Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE is een mateloos populaire jeans en heeft daarom zijn naam hoog te houden. De Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE heeft zelfs de "TestSieger" award gewonnen na een uitvoerige onafhankelijke test wat maar weer eens aantoont dat dit niet zomaar een jeans is. De combinatie van Cor...

Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE

De Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE is een mateloos populaire jeans en heeft daarom zijn naam hoog te houden. De Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE heeft zelfs de "TestSieger" award gewonnen na een uitvoerige onafhankelijke test wat maar weer eens aantoont dat dit niet zomaar een jeans is. De combinatie van Cordura® denim en een PWR | shield waren samen al ijzersterk maar bij REV’IT! vonden ze dit niet genoeg, ze hebben daarom ook nog eens de SEESMART™ CE-level 1 protectoren op de knieën geplaatst. Het voordeel van deze protectoren is dat je ze amper voelt en ziet zitten, dit terwijl ze sterker zijn dan standaard CE-Level 1 protectoren. Het zitvlak van de Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE en de knieën zijn dubbel gelaagd met PWR  shield wat resulteert in een stof met een ongeëvenaarde snij-, scheur-, en slijtbestendigheid. De Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE is voorzien van een dubbele laag PWR shield voor nog meer bescherming.

Eigenschappen :

  • 12.5 OZ Cordura Denim 5-pocket jeans
  • Comfortabele regular fit
  • PWR-shield verstevigingen op knieën en zitvlak
  • SeeSmart CE level 1 knieprotectoren voor impactbescherming
  • Voorbereid op  SeeSmart CE level 1 heupprotectoren (type RV33)
  • Coolmax element voor vochtafvoer bij warm weer
  • Mechanische stretch voor een comfortabele pasvorm
  • Artnr. FPJ029

REVIT 

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. Er zijn al vele professionele rijders die met Revit Motorkleding  rijden, onder andere in de MotoGP. 

Onlangs bekeken

REV IT! Rev'it! Lombard  RF Motorjeans SALE
REV IT!Rev'it! Lombard RF Motorjeans SALE

€209,99€179,99 Incl. btw