Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Revit Cayenne 2 Motorjas

10% sale
Productomschrijving
Revit Cayenne 2 Motorjas Voor de rijders die wel van een avontuur houden en flexibel willen zijn onderweg is er de Revit Cayenne 2 Motorjas. Deze motorjas biedt flexibiliteit op het vlak van opbergmogelijkheden, meerdere seizoenen en instelmogelijkheden. Dit maakt Revit Cayenne 2 Motorjas de ideale reisgenoot voor op motorvakantie. Deze motorjas i...

Revit Cayenne 2 Motorjas

Voor de rijders die wel van een avontuur houden en flexibel willen zijn onderweg is er de Revit Cayenne 2 Motorjas. Deze motorjas biedt flexibiliteit op het vlak van opbergmogelijkheden, meerdere seizoenen en instelmogelijkheden. Dit maakt Revit Cayenne 2 Motorjas de ideale reisgenoot voor op motorvakantie. Deze motorjas is een aantal punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om je nog meer comfort te kunnen bieden tijdens intensieve ritjes.

Veiligheid

Op het gebied van veiligheid kom je met de Revit Cayenne 2 Motorjas niks te kort. Bij het vervaardigen van deze motorjas is gebruik gemaakt van 600D polyester en zeer slijtvast ripstop materiaal. Dit ribstop materiaal is strategisch geplaatst om de motorjas soepel te houden en ook slijtvast op de delen waar je dit het meeste nodig hebt. Gepatenteerde Seeflex protectoren op de schouders en ellebogen zorgen ervoor dat je voldoende impactbescherming hebt zonder natuurlijk afbreuk te doen op comfort. Voor degene die de beste bescherming wil kan de Revit Cayenne 2 Motorjas worden geüpgraded met een Seesoft rugprotector Type RV.

Waterdichtheid

De grootste upgrade van de Revit Cayenne 2 Motorjas zijn de ventilatiemogelijkheden. Op de borst is de ventilatierits een stuk langer gemaakt zodat je een grote luchtinlaat hebt. Om te zorgen dat je droog overkomt heeft de Revit Cayenne 2 Motorjas een vast Hydratex membraan in de jas geïntegreerd die zowel waterdicht als ademend is. Een uitneembare thermische voering geeft je mogelijkheid te switchen tussen warmte isolatie of verkoeling.

Eigenschappen :

  • Ontwikkeld voor de adventure/tour motorrijder
  • Gemaakt van 600D polyester
  • Strategisch geplaatst ripstop materiaal
  • Seeflex level 2 protectoren op de schouders en ellebogen
  • Diverse reflectie details
  • Uitneembare thermovoering
  • Waterdicht en ademend Hydratex membraan
  • VCS ventilatie ritsen op de borst
  • Twee grote opbergvakken aan de voorzijde
  • Één groot compartiment op de onderrug
  • Twee binnenzakken
  • Voorbereid op SeeSoft RV rugprotector
  • Artnr. FJT240
Prima te combineren met de Revit Offtrack Motorbroek 
 
 
Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it! motorkleding wordt dan ook gemaakt voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding. Naast de gore-tex motorkleding collectie, biedt Revit ook een kledinglijn voor het warme weer. Van motorjassen en motorbroeken voor starters, tot motorpakken voor wereldreizigers, iedereen komt dus ook aan zijn trekken bij Rev’it!

Productspecificaties

EAN
8700001335188

Onlangs bekeken

REV IT! Revit Cayenne 2 Motorjas
REV IT!Revit Cayenne 2 Motorjas

Ontwikkeld voor de adventure/tour motorrijder

€549,99 Incl. btw