Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa Belt Connector

10% sale
Productomschrijving
Richa Belt Connector De Richa Belt Connector is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je dus elke jas aan je je...

Richa Belt Connector

De Richa Belt Connector is het handige hulpmiddel om je motorjeans met je jas te verbinden. De eigen riem haal je door de connector, de rits kun je vastritsen aan de korte verbindingsrits als die aan je motorjas zit. Mocht dit niet zo zijn dan kun je het bovenste gedeelte in je motorjas naaien. Zo kun je dus elke jas aan je jeans vast ritsen . Dit zit comfortabel maar nog veel belangrijker; bij een eventuele schuiver is de rug beschermd door de jas ! De Richa Belt Connector is heeft riemlussen voor een riem tot ongeveer 6 cm dit is de breedte van de gemiddelde riem.

Eigenschappen :

  • Gemaakt van 100% leer
  • Geschikt voor de meeste riemen (tot 6 cm breed)
  • Kleur is zwart
  • Incl. rits om in een jas te bevestigen
  • Om je jas bijvoorbeeld te verbinden met een  Richa motorjeans

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein.Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding laarzen handschoenen en accessoiresRicha Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan maar liefst 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. 

Productspecificaties

EAN
5415033084494

Onlangs bekeken

Richa Richa Belt Connector
RichaRicha Belt Connector

Onmisbaar om je jeans aan je Richa jas te verbinden

€19,95 Incl. btw