Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Richa Nora dames motorjeans

10% sale
Productomschrijving
Richa Nora dames motorjeans De Richa Nora dames motorjeans is een razend populaire motor spijkerbroek. Aan de Richa Nora motorjeans is niet te zien dat het een motorbroek betreft wat past in de casual motormode van nu. De jeans accentueert daarbij de vrouwelijke vormen door de nauwsluitende pasvorm. De jeans is bovendien gemaakt van stretchjeans ...

Richa Nora dames motorjeans

De Richa Nora dames motorjeans is een razend populaire motor spijkerbroek. Aan de Richa Nora motorjeans is niet te zien dat het een motorbroek betreft wat past in de casual motormode van nu. De jeans accentueert daarbij de vrouwelijke vormen door de nauwsluitende pasvorm. De jeans is bovendien gemaakt van stretchjeans met Dupont- Kevlar® delen op de kritische zones. Deze zones bevinden zich op de billen, de zijkant en ook op de knieën. Voor impactbescherming zijn de knieën voorzien van 3DO protectoren die bovendien soepel aanvoelen maar ook hoge impactbescherming bieden. Wij adviseren de Nora jeans niet in een te grote maat te kopen, bij het passen moet de broek nauw aansluiten want hij zal namelijk iets uitlopen. Tenslotte is de Richa Nora dames motorjeans te verkrijgen in 3 modieuze kleuren. Let op, de maataanduiding is in Inches! 

Veel dames bestellen hun EU damesmaat, waardoor wij vaak een veel te grote maat opsturen, voorkom teleurstelling zie maattabel hieronder :

 

Inch Confectiemaat
2634
2836
3038
3240
3442
3644
3846
4048
4250
4452
4654
4856
Eigenschappen :
  • Dames jeans met zones die zijn voorzien van Dupont Kevlar
  • D30 knie protectoren, CE gekeurd volgends de norm prEN1621-1:2011 (level 1)
  • Risicozones versterkt met Dupont Kevlar aramidevezel
  • Slim fit pasvorm: de stretch jeans zorgt voor een perfect comfort voor dames
  • Knieprotectoren zijn verstelbaar in hoogte
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Lengte maat is 32 inch,  dit is een beenlengte van ruim 81 cm
  • Verkrijgbare maten; 24" t/m 48"

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor iedere soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige rit voor iedereen.Richa Benelux is marktleider op het gebied van motorkleding, maar ook een Europese topspeler met bovendien meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ook een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren. 

 

Productspecificaties

EAN
5415033105953

Onlangs bekeken

Richa Richa Nora dames motorjeans
RichaRicha Nora dames motorjeans

Betaalbare en zeer vrouwelijke  motorjeans

€169,00 Incl. btw