Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm   De Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm is een mooie jethelm die perfect past bij een chopper of caféracer en is dankzij zijn lichte gewicht een comfortabele helm. Deze Scorpion Belfast Tempus motorhelm is een open face helm met een ingebouwd UV beschermend vizier. De Scorpion Belfast is uitermate gesc...

Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm

 
De Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm is een mooie jethelm die perfect past bij een chopper of caféracer en is dankzij zijn lichte gewicht een comfortabele helm. Deze Scorpion Belfast Tempus motorhelm is een open face helm met een ingebouwd UV beschermend vizier. De Scorpion Belfast is uitermate geschikt als urban jethelm en ook zeer geschikt voor Naked, sport-tour, tour, shopper, custom en cruiser motoren.

 

Helmschaal en veiligheid

 

De Scorpion Belfast heeft een lichte en sterke schaal die voldoet aan de hoogste goedkeuring ECE22.06. Het lichte gewicht heeft deze Scorpion Belfast Evo motorhelm te danken aan de glasvezel buitenschaal waar deze helm van gemaakt is. Wat deze helm dus zo bijzonder maakt is de glasfiber TCT schaal. Deze TCT technologie biedt degressieve integriteit bij een impact waardoor energie word geabsorbeerd wat een impact verkleind. Bijkomend voordeel is dat TCT  zeer licht in gewicht is, wat het dragen comfortabeler maakt.

Vizier en binnenvoering

Het geïntegreerde zonnevizier zorgt ervoor dat je geen zonnebril hoeft te dragen als de zon een keer schijnt. Daarnaast is de Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm ook  voorbereid voor brildragers. Het ingebouwde zonnevizier is zeer makkelijk te bedienen. De binnenvoering is gemaakt van het vochtafvoerende Kwikwick en is uitneembaar zodat je het na verloop van tijd  kan wassen. Het interieur is luxe afgewerkt en geeft de helm nog meer casual en retro look. Met de snelle micro buckle sluiting zet je de jethelm eenvoudig op en af.

Specificaties :

 • Echte chopper caféracer motorfietshelm
 • Hoogwaardige TCT Glasvezel / composiet buitenschaal
 • Europese goedkeuring: ECE 22.06 keuring
 • Anti-kas vizier
 • Lederen afwerking
 • Bluetooth voorbereiding
 • Uitneembare en wasbare Kwikwick 3 voering
 • Geschikt voor brildragers
 • Microbuckle snelsluiting
 • Wordt geleverd met zonnevizier
 • Helm is in diverse kleuren verkrijgbaar
 • 5 jaar garantie
 • Combineer met de  Rusty Stitches Jari motorjas 

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990096283

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm
ScorpionScorpion Belfast Evo Retrol motorhelm

Scorpion Belfast Evo Retrol motorhelm een lichte jethelm in leuke retro look en prints

€199,90 Incl. btw