Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE

27% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE De Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE heeft een aerodynamische schaal waardoor hij geschikt is voor tour, sport-tour, sport en naked motoren. Wat deze helm zo bijzonder maakt is  de glasfiber ultra TCT schaal. Ultra TCT technologie biedt degressieve integriteit bij een impact waardoor energie...

Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE

De Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE heeft een aerodynamische schaal waardoor hij geschikt is voor tour, sport-tour, sport en naked motoren. Wat deze helm zo bijzonder maakt is  de glasfiber ultra TCT schaal. Ultra TCT technologie biedt degressieve integriteit bij een impact waardoor energie word geabsorbeerd wat een impact verkleind. Maar ultra TCT is daarnaast ook zeer licht in gewicht wat het dragen comfortabeler maakt. De 3 verschillende schaalmaten zorgen voor veiligheid en draagcomfort. Hierdoor is je helm maximaal compact en vang je minimaal wind.

Vizier en Zonnevizier

Het ingebouwd zonnevizier is ook zeer gemakkelijk te bedienen en kan zelfs in hoogte worden afgesteld. Het buiten vizier sluit met het ellip-tec perfect af en met de extra sluiting aan de voorzijde van het vizier krijgen wind, geluid en regen geen kans. De Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE voldoet daarnaast aan de hoogste goedkeuring ECE22.05. Standaard levert Scorpion een MAX vision pinlock (anti condens laag) gratis bij de EXO-1400 Air die er voor zorgt dat beslaan van het vizier voorkomt. Let op! Deze helm levert Scorpion standaard  met een helder vizier!

Los bij te bestellen bijv. een donker vizier 

Binnenvoering

De Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm is ook Bluetooth voorbereid. De kwikwick3 binnenvoering is extreem comfortabel en werkt extra vocht regulerend waardoor transpiratie extra snel verdampt. Het kwikfit systeem geeft brildragers de mogelijkheid om de bril te dragen in een hiervoor uitgespaarde ruimte. De binnenvoering is makkelijk uitneembaar en kun je ,in de bijgeleverde helmhoes, wassen op 30 graden. Wat deze helm uniek maakt en waardoor hij ook met veel wind en op hogere snelheid nog steeds comfortabel blijft is het airfit pompsysteem. Hiermee blaas je de wangkussens eenvoudig op en laat je de helm nog perfecter aansluiten op jou gezicht. En hiermee voorkom je dat de helm na een tijdje steeds losser gaat zitten waardoor  hij ook altijd goed, veilig en comfortabel aansluit. Verkrijgbaar in de kleuren matzwart /zilver, zwart/rood en blauw/wit

Specificaties :

 • Echte Sport / tour motorfietshelm
 • Aerodynamisch
 • ECE 220-05 gekeurd
 • Ventilatiesysteem
 • Hoogwaardige glasfiber ultra TCT
 • Maximale veiligheid door maar liefst 3 schaalmaten (XS-M)  L  (XL-XXL)
 • Europese goedkeuring: ECE 22.05 keuring
 • Anti-kras vizier
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Bluetooth voorbereiding
 • Uitneembare en wasbare Kwikwick3 voering
 • Ellip-tec vizier systeem
 • Brildrager vriendelijke motorhelm
 • Double D kinbandsluiting
 • Leverbaar in 3 graphics
 • Met MAX vision pinlock (anti condens laag) gratis bij de EXO-1400 Air
 • 5 jaar garantie
 • Productnr: 14-341

Je kunt de helm upgraden met bijvoorbeeld een spiegel vizier

Scorpion

Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek worden de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer vervaardigd, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. 

Productspecificaties

EAN
3399990082835

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE
ScorpionScorpion Exo-1400 Air Fortuna motorhelm SALE

Geleverd met zonnevizier én 100% MaxVision Pinlock lens

€369,90€269,90 Incl. btw