Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm

11% sale
Productomschrijving
Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelmDe agressief gestylde, urban systeemhelm van Scorpion! DeScorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm is een echte must have als je op een dikke naked bike rijdt en je outfit compleet wilt maken. De schaal is gemaakt van polycarbonaat en het mooie is dat je de Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm zowel als j...

Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm

De agressief gestylde, urban systeemhelm van Scorpion! DeScorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm is een echte must have als je op een dikke naked bike rijdt en je outfit compleet wilt maken. De schaal is gemaakt van polycarbonaat en het mooie is dat je de Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm zowel als jet- en integraalhelm kan rijden, zo heb je eigenlijk twee motorhelmen voor de prijs van één. De Combat is voorzien van een hard en dus ook veilig kinstuk. De ventilatie is op de bovenkant goed geregeld dankzij twee luchtinlaten. Standaard geleverd met een smoke vizier. Aan de binnenzijde bevindt zich de KWIKWICK2 voering. De Kwickwick® binnenvoering is hypo-allergeen, verwijderbaar en ook wasbaar en voelt zeer zacht en plezierig aan. Het zonnevizier is eenvoudig met 1 hand te bedienen en voorkomt verblinding door de zon. De systeemhelm kun je makkelijk en snel vastmaken met een ratelsluiting. Dankzij het afneembare kinstuk kan de Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm zowel als systeemhelm en als jethelm gebruikt worden.De  Scorpion Exo Combat motorhelm is daarnaast vriendelijk voor brildragers aangezien er uitsparingen zitten bij de slaap waar de brilpootjes langs passen. Scorpion helmen hebben een gemiddelde pasvorm waardoor deze vaak goed aansluit op de Nederlandse maten.
Specificaties :
 • Polycarbonaat buitenschaal
 • Kinstuk is afneembaar
 • Luchtinlaten voor ventilatie
 • Eenvoudig te bedienen zonnevizier voorkomt verblinding door de zon
 • Smoke vizier
 • Geschikt voor brildragers
 • De comfortabele en verwijderbare KWIKWICK2 voering drijft vocht snel af
 • Is om te bouwen van jet- naar integraalhelm
 • Perfecte pasvorm
 • Microbuckle kinbandsluiting
 • Krasbestendig vizier
 • ECE 220-05 gekeurd
 • 5 jaar garantie
 • Productnr; 85-317
 Scorpion
Scorpion helmen worden ontworpen met behulp van ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Elke productiefase, en elk detail wordt in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een garantie te geven van een optimale kwaliteit. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigen ze de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat tot en met het dichtplakken van de emballage. In slechts enkele jaren tijd is Scorpion gestegen naar de top vijf van top producenten. Scorpion levert een complete lijn motorhelmen: integraalhelmen, systeemhelmen, modulaire helmen en tevens jethelmen. Daarnaast levert Scorpion ook een lijn accessoires voor deze helmen.  

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm
ScorpionScorpion Exo Combat Evo Unborn motorhelm

Streetfighter motorhelm met afneembaar kinstuk

€229,90 Incl. btw