Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Korting op alles! ( m.u.v. Revit ) Korting op alles! ( m.u.v. Revit )

Shark Citycruiser Blank motorhelm

11% sale
Productomschrijving
Shark Citycruiser Blank motorhelmDe Shark Citycruiser Blank motorhelm is een innovatieve jethelm, onder andere gemaakt voor het cruisen in de stad. De buitenschaal is gemaakt van thermoplastic en wordt geproduceerd in 2 verschillende schaalmaten. Dit zorgt voor een compact geheel, waardoor de helm lichter is dan anderen. De beschermingsgraad ligt b...

Shark Citycruiser Blank motorhelm

De Shark Citycruiser Blank motorhelm is een innovatieve jethelm, onder andere gemaakt voor het cruisen in de stad. De buitenschaal is gemaakt van thermoplastic en wordt geproduceerd in 2 verschillende schaalmaten. Dit zorgt voor een compact geheel, waardoor de helm lichter is dan anderen. De beschermingsgraad ligt bij de Shark Citycruiser Blank motorhelm zeer hoog, dit kan je gelijk merken aan de complete vorm van de helm waarbij de kaken ook nog compleet beschermd worden. De binnen voering van de Shark Citycruiser Blank motorhelm is gemaakt uit gerecyclede vezels en heeft antibacteriële eigenschappen. Daarnaast is het ook makkelijk verwijderbaar en dus prima schoon te maken. Daardoor blijft de helm altijd fris. Tevens is de helm uitgerust met het Shark Easyfit System, dit is ideaal voor brildragers want zij krijgen dan geen last tijdens het dragen van de helm. De Shark Citycruiser Blank motorhelm wordt vastgemaakt met een micrometrische sluiting die natuurlijk perfect is afgewerkt. Het transpirante vizier heeft een anti-kras en anti-damp coating. Door de licht vooruitstekende vorm ontstaat er een breed gezichtsveld en het biedt ook goede bescherming omdat het vizier tot onderaan doorloopt. In de helm zit ook een geïntrigeerd zonnevizier met een UV380 label. Het zonnevizier kan je makkelijk tevoorschijn halen met de schuiver linksonder de afdekkap. Het vizier heeft een quick release system waardoor deze makkelijk eraf te halen, dit helpt met het schoonmaken van het vizier en de helm.
Eigenschappen :
 • Helder, met brede frisse lucht-diffusor
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Thermoplast buitenschaal
 • 2 schaalmaten
 • Ratelsluiting
 • Lichtgewicht 1350 g
 • Comfort-binnenvoering, compleet uitneembaar en wasbaar
 • Ingebouwd brilkanaal (Easy-Fit systeem)
 • ECE 22.05
 • Anti-kras en anti-damp
 • Geïntrigeerd zonnevizier
SHARK
Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met daarnaast hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is bovendien het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en daarnaast veiligheid biedt. Met een exclusieve focus op de professionele race- en motorsport, heeft Shark voor tal van bekende namen veiligheidshelmen gemaakt, waaronder voor Raymond Roche, Cyril Despres, Scott Reading, Roy Corser en ook Oliver Jacque, om een paar te noemen.

Onlangs bekeken

Shark Shark Citycruiser Blank motorhelm
SharkShark Citycruiser Blank motorhelm

Lichtgewicht 1350 gram | Geïntrigeerd zonnevizier | Easyfit system

€199,99 Incl. btw