Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Shark Micro blank mat motorhelm Sale

38% sale
Productomschrijving
Shark Micro blank mat motorhelm Sale Shark Micro blank mat motorhelm Sale van Shark! Een modern vormgegeven helm met een urban style voor alle ritten op je motor of scooter. Ben je opzoek naar een leuke jethelm dan ben je bij de Shark Nano aan het goede adres. De jethelm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. De Shark Micro is veelzi...

Shark Micro blank mat motorhelm Sale

Shark Micro blank mat motorhelm Sale van Shark! Een modern vormgegeven helm met een urban style voor alle ritten op je motor of scooter. Ben je opzoek naar een leuke jethelm dan ben je bij de Shark Nano aan het goede adres. De jethelm is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. De Shark Micro is veelzijdig en kan zowel op scooters als Naked Bike, Choppers en Tourmotoren worden gedragen. De Shark Micro jethelm is gemaakt van een polycarbonaat helmschaal en heeft een breed panoramisch vizier voor meer zicht en grotere kijkhoeken. Door dit vizier heb je meer zicht wat de veiligheid verhoogt. Het heldere vizier is langer dan een standaard jethelm vizier en beschermt je hele gezicht tegen wind, vuil en vliegjes. Met het interne zonnevizier heb je ook bij wisselende weersomstandigheden altijd goed zicht en kan je deze makkelijk bedienen met handschoenen. De wasbare binnenvoering is gemaakt van bamboe vezels voor een hoog comfort. Daarnaast wordt dit comfort extra verhoogd door de top ventilatie en de interne luchtkanalen. De luchthappers aan de onderkant van het lange vizier zorgen ervoor dat het vizier minder snel beslaat.

Eigenschappen :

  • Thermoplastic buitenschaal
  • Antikras vizier
  • Quick-release vizier systeem
  • Shark easy-fit: uitsparing in binnenvoering voor brildragers
  • Twee maten schaal voor optimale pasvorm
  • Microlock snelsluiting
  • Uitneem- en wasbare binnenvoering
  • Sharktooth-bluetooth voorbereid
  • ECE goedgekeurd voor motor/scooter/bromfiets
  • Liever een helm met zonnevizier dan is de  Vemar chopper jethelm  misschien iets voor je

SHARK

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met daarnaast hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is bovendien het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en daarnaast veiligheid biedt. 

Onlangs bekeken

Shark Shark Micro blank mat motorhelm Sale
SharkShark Micro blank mat motorhelm Sale

Jethelm van hoge kwaliteit laatste maten

€159,99€99,95 Incl. btw