Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Shark RSI Blank Mat

10% sale
Productomschrijving
Shark RSI  Blank MatEen perfecte combinatie van technologie, ergonomie  en veiligheid. De Shark RSI helm scherpe en agressieve lijnen die uitzonderlijke aerodynamische prestaties leveren. Met zijn gebalanceerde, zorgvuldig vervaardigde ontwerp en de intrinsieke veiligheidsaspecten, is de RSI een benchmark in zijn klasse. Carbon/Kevlar/ Fibergla...

Shark RSI  Blank Mat

Een perfecte combinatie van technologie, ergonomie  en veiligheid. De Shark RSI helm scherpe en agressieve lijnen die uitzonderlijke aerodynamische prestaties leveren. Met zijn gebalanceerde, zorgvuldig vervaardigde ontwerp en de intrinsieke veiligheidsaspecten, is de RSI een benchmark in zijn klasse.
  • Carbon/Kevlar/ Fiberglass buitenschaal
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering en wangkussens
  • Dubbel D sluiting
  • 2 maten buitenschaal voor optimale pasvorm en comfort.

SHARK - STIJLVOLLE VEILIGHEIDSUITRUSTING

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en gedreven racers die een gat in de markt zagen voor praktische helmen met hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en veiligheid biedt. Met een exclusieve focus op de professionele race- en motorsport, heeft Shark voor tal van bekende namen veiligheidshelmen gemaakt, waaronder voor Raymond Roche, Cyril Despres, Scott Reading, Roy Corser en Oliver Jacque, om een paar te noemen.

Onlangs bekeken

Dainese Shark RSI  Blank Mat
DaineseShark RSI Blank Mat

Een topper van Shark

€339,00€149,00 Incl. btw