Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm De Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm is de nieuwe generatie Shark-helm met het nieuwe ECE22-06 standaardcertificaat. Vervaardigd in een combinatie van multiaxiale glasvezels, heeft de RS een nieuwe aerodynamische spoiler die is ontworpen om het geluid bij hoge en gemiddelde snelheden te...

Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm

De Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm is de nieuwe generatie Shark-helm met het nieuwe ECE22-06 standaardcertificaat. Vervaardigd in een combinatie van multiaxiale glasvezels, heeft de RS een nieuwe aerodynamische spoiler die is ontworpen om het geluid bij hoge en gemiddelde snelheden te verminderen, een volledig vernieuwd ventilatiesysteem en Alveotech-interieurbekleding. De Shark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm heeft een extreem resistent vizier met een vergrendelingssysteem met 4 ankerpunten die rechtstreeks zijn geïnspireerd van de Race R Pro GP. De RS heeft een luchtinlaat in de kinbescherming, in het bovenste gedeelte en luchtafzuigers geïntegreerd in de achterspoiler; biedt uitstekende aerodynamische prestaties en optimale interne koeling. Anti-kras zonnevizier aan de binnenkant (UV380). Gemakkelijk van buitenaf te bedienen door middel van een ergonomische nok in het bovenste centrale gebied.

Specificaties :

  • Gemaakt van multiaxiaal glasvezel.
  • Twee schaalmaten voor een betere pasvorm bij elke maat.
  • EPS met meerdere dichtheden.
  • Nieuw ventilatiesysteem bestaande uit 3 luchtinlaten en 4 afzuigingen. 
  • Optisch klasse 1 scherm (VZ300) met antikrasbehandeling. Het heeft variabele diktes om de effecten van visuele vervorming vanuit elke hoek te voorkomen.
  • Snelle demontage van het scherm zonder gereedschap.
  • Pinlock 120 Max Vision (inbegrepen).
  • Anti-kras zonnevizier aan de binnenkant (UV380). 
  • Nieuwe Alveotech binnenvoering met Sanitized antibacteriële eigenschappen, zeer ademend en comfortabel. Ze zijn volledig afneembaar en wasbaar.
  • Zijvulling ontworpen om uitstekend comfort en pasvorm te bieden tijdens lange reizen.
  • Gewatteerd ontwerp aan de zijkant geoptimaliseerd voor brildragers (gepatenteerd Easy Fit-systeem door Shark).
  • Kingordijn inbegrepen.
  • Dubbele gesp sluiting.
  • Voorbereid om het Sharktooth® communicatiesysteem te installeren (niet inbegrepen).

Shark is het Franse merk voor motorhelmen en accessoires dat motorrijders al 25 jaar bedient. Het bedrijf is opgericht door een team van zeer ervaren en ook gedreven racers. Deze zagen een gat in de markt voor praktische helmen met hoge prestaties en hoge kwaliteit voor stadsrijders en professionele motorrijders. Het bedrijf staat daarnaast niet alleen bekend vanwege de kwaliteit van hun product, maar ook vanwege de innovatie die het door de jaren heen de helmindustrie heeft gebracht. Shark is het eerste bedrijf dat XRC koolstof gebruikte voor helmproductie. Vandaag de dag, zijn al hun helmen gemaakt van RSR2 koolstof, het revolutionaire lichtgewicht materiaal dat ook een ongelooflijke duurzaamheid en daarnaast veiligheid biedt. Met een exclusieve focus op de professionele race- en motorsport, heeft Shark voor tal van bekende namen veiligheidshelmen gemaakt, waaronder voor Raymond Roche, Cyril Despres, Scott Reading, Roy Corser en ook Oliver Jacque, om een paar te noemen.

Productspecificaties

EAN
3664836626239

Onlangs bekeken

Shark Shark Spartan RS Replica Zarco Austin  motorhelm
SharkShark Spartan RS Replica Zarco Austin motorhelm

Premium straathelm van Shark

€399,99 Incl. btw