Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen Deze Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen zijn ook gemaakt voor echte avonturiers en ontdekkers. Door de degelijke en sterkte buitenkant zijn ze bestand tegen extreme omstandigheden, zoals stenen, modder, regen en zelfs sneeuw. De Adventure motorlaars is ook voorzien van een Gore-Tex voering. Deze voering h...

Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen

Deze Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen zijn ook gemaakt voor echte avonturiers en ontdekkers. Door de degelijke en sterkte buitenkant zijn ze bestand tegen extreme omstandigheden, zoals stenen, modder, regen en zelfs sneeuw. De Adventure motorlaars is ook voorzien van een Gore-Tex voering. Deze voering houdt je voeten in de meest barre  omstandigheden droog. De buckles van de Sidi Adventure 2 Gore-Tex motorlaarzen zijn zeer eenvoudig verstelbaar met een geheugenfunctie. Stel de positie van de straps in en dan zal deze positie behouden blijven tot u deze zelf weer naar aanpast. Daarnaast werken de buckles afzonderlijk van elkaar voor een optimale aansluiting op uw voet.

Zeer populaire off the road laars van Sidi! Winnaar in de categorie "the best crossover boots" van de tijdschriften Motoplus en Motorrad. De betere of wel niet beste tourlaars in zijn segment. Speciaal ontwikkeld voor tourrijders die enkel en alleen gaan voor de hoogste vorm van comfort en veiligheid. Een 100% waterproof laars vervaardigd van de hoogste kwaliteit leer zoals motorrijders wereldwijd dit van SIDI zijn gewend.

 Specificaties :

  • Binnenvoering met een waterdicht en ook ademend Gore-Tex membraan
  • Klittenbandsluiting en twee buckle straps voor een goede pasvorm
  • Enkel protectie en protectie panelen op de kuit
  • Elastisch paneel grenzend aan de sluiting van de kuiten
  • Reflectie
  • Rubberen anti slip zool
  • Vervangbare / uitneembare Flex systeem
  • Nylon binnenzool met uitneembare steunzool
  • Artnr. 52180

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en ook motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort, maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie. In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging  vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale  bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732490414

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Adventure 2 Gore -Tex motorlaarzen
SidiSidi Adventure 2 Gore -Tex motorlaarzen

Winnaar in de categorie "the best crossover boots"

€379,95 Incl. btw