Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi Crossfire 2 SM Black Motorlaarzen

10% sale
Sidi Sidi Crossfire 2 SM Black  Motorlaarzen
Productomschrijving
Sidi Crossfire 2 Motorlaarzen Zoek je motorcross laarzen of offroad motorlaarzen? Dan zijn de De Sidi Crossfire 2 Motorlaarzen laarzen en veilige en duurzame koop! De nieuwste toevoeging aan Sidi’s off road Sport collectie. De technische eigenschappen maken deze laars tot een puntgaaf stukje technologie en design. Ontwikkelt en gevormd op basis ...

Sidi Crossfire 2 Motorlaarzen

Zoek je motorcross laarzen of offroad motorlaarzen? Dan zijn de De Sidi Crossfire 2 Motorlaarzen laarzen en veilige en duurzame koop! De nieuwste toevoeging aan Sidi’s off road Sport collectie. De technische eigenschappen maken deze laars tot een puntgaaf stukje technologie en design. Ontwikkelt en gevormd op basis van de ervaring en bekwaamheid van de Sidi technici gecombineerd met de feedback vanuit het raceveld en Sidi’s eigen rijders. De Sidi Crossfire 2 Motorlaarzen representeert de evolutie van de Crossfire laars die er in de afgelopen jaren in is geslaagd om op te vallen als vaak bekroonde en meest zegevierende laars in de off road sector, mede dankzij Tony Cairoli en andere Sidi kampioenen. Alle bekende technologieën van Sidi zitten op de Crossfire2; De bekende verstelbare gespen die zó ingesteld kunnen worden dat de laars voor iedereen comfortabel te dragen is. Wanneer de gespen eenmaal ingesteld zijn, blijven de instellingen permanent door het 'Memory-regulation' systeem. Het 'Dual Flex System' geeft de laars extra flexibiliteit en zorgt voor een natuurlijke houding tegenover het voetbed. De kuit omtrek kan makkelijk vergroot worden voor mensen met grotere kuiten. De bovenzijde van de laars is ook volledig los te halen en heeft geen stickdraden, wat het comfort verhoogt. Alle delen van de laars kunnen vervangen worden, wat het mogelijk maakt je eigen laars te 'customizen'. De SRS versie van de Crossfire 2 bevat het 'Sole Replacement System', dat inhoud dat je snel en makkelijk de zool van de laars kan vervangen. Er zijn verschillende zolen verkrijgbaar voor Enduro en Supermotard rijders.

Eigenschappen :

  • Gevoerd met luchtdoorlatend Teflon gaas en Cambrelle
  • Bovenmateriaal van leer en microfiber
  • Vervangbare scheen plaat
  • Micro vervangbare en verstelbare gespen
  • Dual Flex Systeem
  • Verstelbaar kuit systeem
  • Nieuw regelbaar systeem van de ruimte tussen de kuit beschermer en de voorkant van de laars zodat de laars ook comfortabel zit met een bredere kuit.
  • Vervangbare middenvoet inzetstukken
  • Thermoplastische bescherming over het teen gebied
  • Anatomisch gevormde hiel
  • Laars delen zijn makkelijk te vervangen en zijn stiksel vrij
  • Nylon binnenzool met uitneembare ondersteuning voor de voetboog
  • Rubberen zool
  • Verkrijgbare maten: 40 TM 50
  • Artnr. 52365

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen

Sidi

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,   maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie.  In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging   vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale   bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn!   

Productspecificaties

EAN
8017732554499

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Crossfire 2 SM Black  Motorlaarzen
SidiSidi Crossfire 2 SM Black Motorlaarzen

Nummer 1 Offroad laars met flex system

€529,95 Incl. btw