Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi Crossfire 3 Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Sidi Crossfire 3 Motorlaarzen Zoek je motorcross laarzen of offroad motorlaarzen? Dan zijn de De Sidi Crossfire 3 motorlaarzen een veilige en duurzame koop! Deze 3 serie  is compleet opnieuw ontworpen, alleen het beste van de crossfire 2 is mee gegaan, namelijk de befaamde sluiting. De binnenkant van de laars is groter van omtrek geworden, waardo...

Sidi Crossfire 3 Motorlaarzen

Zoek je motorcross laarzen of offroad motorlaarzen? Dan zijn de De Sidi Crossfire 3 motorlaarzen een veilige en duurzame koop! Deze 3 serie  is compleet opnieuw ontworpen, alleen het beste van de crossfire 2 is mee gegaan, namelijk de befaamde sluiting. De binnenkant van de laars is groter van omtrek geworden, waardoor er een nog betere pasvorm mogelijk is voor alle verschillende soorten kuiten, dat niet alleen, de laars sluit nog beter aan op een knie brace dan zijn voorgangers. De bovenkant van de laars is uitgerust met suede bescherming tegen hitte. De Dual Flex enkel is compleet opnieuw ontworpen. Hiermee voorkomt de laars dat het been in het geval van een ongeluk in een onnatuurlijke positie gebogen kan worden, maar de bewegingsvrijheid blijft. De nieuwe Sidi Crossfire 3  Motorlaarzen zijn het meest duurzame en flexibele laars op de markt. Bijna alle onderdelen van de laars zijn vervangbaar, waardoor deze elke keer weer als nieuw zijn, seizoen na seizoen.  

Dual Flex Systeem :

Het nieuwe Dual Flex systeem, gebruikt op de Sidi Crossfire 3 motorlaarzen , zorgt er voor dat het been niet meer in onnatuurlijke posities gebracht kan worden ten tijde van een crash, wat verwondingen beperkt.  De aanpasbaarheid van het exclusieve Dual Flex systeem zorgt voor een uitstekende individuele pasvorm voor de rijder, met of zonder kneebrace.

Adjustable Calf System :

Sidi’s exclusieve dubbel verstelbare kuit systeem, zorgt er voor dat de rijder de omtrek van de binnenlaars kan verstellen naar zijn kuit. Dit systeem, samen met langere straps geeft de mogelijkheid om de rijders met een dikkere kuit ook de perfecte laars te vinden, namelijk de Crossfire 3. Daarnaast bevat de binnen laars materialen die zorgen voor stevigheid, en er bovendien voo zorgen dat hitte , zweet en vocht buiten blijft. Ook heb je met de Sidi Crossfire 3 motorlaarzen meer grip .

Specificaties :

  • Gemaakt van Techno Micro micro fibre.
  • Gevoerd met Cambrelle en Air teflon mesh.
  • Vervangbare scheenplaat.
  • Verstelbare en vervangbare gespen.
  • Flex system met Hyper Extention Block.
  • Volledig verstelbare kuit. (3 cm wijder dan de CRF2)
  • Teen uitgerust met plastic verstevigingen.
  • Stevige, schock absorberende, anatomisch gevormde hiel.
  • Maten: 40 TM 47 ( maat 48 tm 50, via mail of tel te bestellen)
  • De buitenzijde is +/- 41cm hoog bij maat 41
  • De Crossfire 3 is er ook met vervangbare zool de Crossfire 3 SRS

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen

Sidi 

In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,   maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie.  In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging   vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale   bescherming en comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! Al onze Sidi motorschoenen en laarzen  

Productspecificaties

EAN
8017732503909

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Crossfire 3  Motorlaarzen
SidiSidi Crossfire 3 Motorlaarzen

Nummer 1 Offroad laars met flex system

€459,95 Incl. btw