Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen De Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen is speciaal ontworpen voor de trial race. De Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen zijn gemaakt van Lorica en hoogwaardig kwaliteit Split-grain leder om je been te beschermen tegen hitte. De voorkant van de laars is gemaakt van polyurethane. Ook is de laars volledig gevoerd met Cambrelle, i...

Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen

De Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen is speciaal ontworpen voor de trial race. De Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen zijn gemaakt van Lorica en hoogwaardig kwaliteit Split-grain leder om je been te beschermen tegen hitte. De voorkant van de laars is gemaakt van polyurethane. Ook is de laars volledig gevoerd met Cambrelle, is de nieuwe zool gemaakt van anti-slip rubber. De zool bevat een profiel wat speciaal ontworpen is om een uitstekende grip te bieden, wat nodig is in de trial sport. De hiel is schokbestendig en anatomisch voorgevormd voor optimale kwaliteit.
 

Eigenschappen :

  • Lorica leder, en splitgrain leder.
  • Flex systeem bij de enkel.
  • Quick release system.
  • Schok bestendige hiel.
  • Speciale spoiler om de eerste buckle te beschermen tegen steentjes en modder.
  • De laars is verstevigd op zwakke punten.
  • Verwijderbare binnenzool.
  • Verkrijgbare maten: 40 TM 47
  • Artnr. 52198
  • Losse onderdelen nodig? Dat kan ook. Neemt u even contact met ons op.

Al onze Sidi motorschoenen en laarzen

Sidi
 
In 1960 begon Sidi als een ambacht werkplaats bergschoenen te produceren. In jaren 70 begon Sidi zich te specialiseren in fietsschoenen en laarzen voor het motorrijden. Dino Signori, de stichter van Sidi, heeft een combinatie van passie voor fietsen en bovendien meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van innovatieve sportschoenen. Dankzij deze passie en een diepe, intuïtieve kennis, is Sidi uitgegroeid tot marktleider in fiets schoenen en motorlaarzen. Sidi’s unieke balans van traditie en innovatie, stijl en comfort,  maken het merk en haar producten daarbij exceptioneel in de industrie.  In 1974 is het logo ontstaan, dat we allemaal kennen, waar het vortex symbool sterkte en beweging  vertegenwoordigt. Vanuit een simpel logo, is ons merk uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en bekende merken in de branche. Kortom ; Voor iedere motorrijder waar stijl, innovatie, optimale  bescherming en ook comfort hoog in het vaandel staat, moet bij Sidi zijn! 

Productspecificaties

EAN
8017732548627

Onlangs bekeken

Sidi Sidi Trial Zero.2 Motorlaarzen
SidiSidi Trial Zero.2 Motorlaarzen

Speciaal ontworpen voor de trial race

€329,99 Incl. btw