Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen

10% sale
Productomschrijving
Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen Met de brede range aan lifestyle schoeisel zou je bijna vergeten dat Stylmartin zijn oorsprong in de motocross en wegrace heeft. Voor dat laatste hebben de Italianen de nieuwe Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen op de markt gezet . "Ontworpen in Italië, geproduceerd in Europa en CE gecerficeerd, vertegenwoordig...

Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen

Met de brede range aan lifestyle schoeisel zou je bijna vergeten dat Stylmartin zijn oorsprong in de motocross en wegrace heeft. Voor dat laatste hebben de Italianen de nieuwe Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen op de markt gezet . "Ontworpen in Italië, geproduceerd in Europa en CE gecerficeerd, vertegenwoordigt Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen het beste dat het merk rijders te bieden heeft op het circuit," aldus Stylmartin over de nieuwe laars .

Volgens de Italianen is de Stealth EVO die bij de dealer op de hoek in de showroom ligt hetzelfde als de laars waarmee de gesponsorde coureurs rijden. Wat protectie betreft zijn speciale features ontworpen om de botten in de enkel en gewrichten, het scheenbeen en ook de hak te beschermen, op een analytische en anatomische manier. Ook de ventilatie wordt gegarandeerd door middel van een ademende air-mesh lining waarvan de luchtcirculatie wordt gecontroleerd door twee instelbare luchtinlaten, eentje op de neus en eentje op de hak. De laars heeft een traditionele rits om te sluiten, plus nog een micro-sluiting voor het scheenbeen-schild. De binnenzool heeft een schokabsorberende functie en is van antibacterieel materiaal gemaakt. Volgens Stylmartin is het hele constructieproces van de Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen erop gericht om maximaal comfort te bieden.

Specificaties :

  • CE gecertificeerd: EN 13634:2010
  • Buitenmateriaal: Microfiber
  • Voering: Ademend Air Mesh
  • Protectie: Polyurethaan scheen en schakel protectie, anatomisch gevormde hielprotectie
  • Schokabsorberende binnenvoering.
  • Enkel floating systeem: Beschermt de enkel en voorkomt draaien, reguleert het kantelen 
  • Ritssluiting met klittenband en verstelbare micrometrische quick release bovenaan de laars.
  • Gewricht: Flexibele shock absorbering
  • Lucht inlaat: Op het scheenbeen en achterkant. Aan/uit positie.
  • Verwisselbare slider: Titanium slider op de tenen en PU op de hielen.
  • Voetbed: Anatomisch en antibacterieel gevormd voetbed met silver thread.
  • Zool: Anti-slip en ook slijtvast rubber.
  • Maten: 40-47

Stylmartin

STYLMARTIN  produceert succesvol voor legendes uit de motorsport, sinds 1979 worden ademende motorlaarzen, schoenen en sneakers gemaakt. Vele modellen zijn voorzien van een waterdicht membraan. Alle rubber zolen zijn bovendien oliebestendig, antislip en slijtvast. Alle hebben een perfect draagcomfort en bieden veiligheid. MADE IN EUROPE. STYLMARTIN verenigd de beste materialen, functionaliteit en stijl. Een groot aanbod van modellen en ook voor elke motorrijder: sportief, klassiek, tour en chopper. De comfortabele STYLMARTIN producten kunnen ook als stijlvolle vrijetijds laarzen en schoenen gedragen worden. 

Productspecificaties

EAN
000133260159

Onlangs bekeken

Stylmartin Stylmartin Stealth Evo Motorlaarzen
StylmartinStylmartin Stealth Evo Motorlaarzen

Sportmotorlaars met maximaal comfort

€369,00 Incl. btw