10okt

Uitgelicht! De Revit Lombard 2 motorjeans

De Revit Lombard 2 motorjeans is één van de succesnummers van het merk Revit. Deze motorjeans is te dragen op een tourmotor, een chopper of een Naked Bike. Een motorjeans is een basis kledingstuk, de jas en de helm bepaald uiteindelijk meer je look. Dus draag een jeans met een leren motorjas of een meer vintage model. Maar ook de meer hippe  textiele jas van tegenwoordig is goed te combineren met een motorjeans. ,

De Revit Lombard 2 heeft een regular pasvorm , dit betekent dat hij een beetje strak zit om de bovenbenen en recht naar beneden loopt. De pijpen kunnen dus over gewone motorlaars heen gedragen worden. De jeans is niet waterdicht,  een regenbroek mee is wel een prettig idee.

De jeans van Revit zijn gemaakt van een Cordura Denim, dit houdt in dat de broek is geweven met een denimvezel én een slijtvaste corduravezel. Niet op bepaalde plaatsen maar de gehele motorbroek. Daarnaast heeft de broek op de heupen , billen en knieën het zogenaamde PWR Powershield, dit is een dikke laag met allemaal slijtvaste lusjes over elkaar heen wat zorgt voor een ongelooflijke sterke laag op deze kwetsbare plaatsen.PWR shield vs kevlar vs leather

Net als bij andere motorkleding dienen de plaatsen waar protectoren zitten goed aan te sluiten zodat deze bij een val niet niet van hun plaats kunnen verschuiven. De Revit Lombard 2 motorjeans is voorzien van SEESMART™ CE-level 1 protectoren op de knieën , deze zijn zeer soepel en vrijwel onzichtbaar. Hierdoor is deze motorjeans niet te herkennen als een motorbroek.

We hebben veel motorjeans van Revit op voorraad maar kom je van ver naar onze winkel? Informeer eerst voor de zekerheid even of we jouw maat nog hebben. Wij hebben bovendien veel motorkleding, helmen en laarzen flink afgeprijsd, kom  shoppen en scoor die koopjes! Wij zijn ook op zondag open.