Verzending & Retourneren

Verzending & Retourneren

Wij streven ernaar om producten die vóór 15.00 uur besteld worden, de volgende werkdag bij u te leveren. De meeste artikelen uit onze webshop worden uit de voorraad van onze winkel geleverd. Bij de artikelen wordt duidelijk aangegeven of het in de winkel op voorraad is,  mocht dit niet het geval zijn  dan zal de levertijd onder normale omstandigheden 2 tot 5 werkdagen bedragen.

Mocht uw keuze door omstandigheden echter niet binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden, dan nemen wij hierover direct contact met u op. U kunt uw bestelling in dat geval altijd annuleren. Bij annulering krijgt u binnen 3 werkdagen, mits u reeds betaalt heeft, het volledige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Heeft u voor Afterpay gekozen, dan crediteren wij de factuur voor u.

Voor het verzenden binnen Nederland maken wij gebruik van de pakketdienst van  My  Parcel, een onderdeel van PostNL, en pakken alles zo zorgvuldig mogelijk in, opdat de kans op beschadiging minimaal is.

  • Wij rekenen geen verzendkosten boven een order bedrag van € 50,-
  • Bij bestellingen lager dan € 50,- rekenen wij € 4,95 verzendkosten.
  • Wij bieden u ook de mogelijkheid om het pakket op te komen halen in onze winkel

De verzendkosten  bij het versturen naar België en Duitsland

  • Wij rekenen geen verzendkosten boven een order bedrag van € 200,-
  • Bij bestellingen lager dan € 200,- rekenen wij € 9,- verzendkosten.

Retour sturen en service

Mocht het artikel wat u heeft ontvangen onverhoopt niet passen of als u het product wilt retourneren/ruilen, kunt u binnen 14 dagen,  het artikel  voorzien van de originele labels en indien mogelijk in  de originele verpakking  retour sturen. Betreft het een aankoopbedrag vanaf 50 euro dan vindt u het retour etiket bijgevoegd in de doos. Bij ruiling voor een andere kleur/maat, vergoeden wij per bestelling nog 1 maal de verzendkosten. Mocht de tweede zending dan niet passen en/of niet naar wens zijn dan komen de kosten van retour voor eigen rekening.

Binnen Nederland

  • Voor een aankoopbedrag boven de 50 euro nemen wij de retourkosten voor onze rekening.
  • Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de 50 euro (of 200 euro voor Belgische bestellingen) dan houden we de verzendkosten á €4,95 in op het over te maken bedrag.

De retourskosten  bij het versturen naar België en Duitsland

  • Voor een aankoopbedrag boven de 200 euro nemen wij de retourskosten voor onze rekening.

Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling. We controleren of het product gedragen, gebruikt of beschadigd is. Bij een ruiling sturen we het gewenste product zo spoedig mogelijk aan u op, en gelden wederom  evt. de verzendkosten zoals genoemd bij verzendkosten. Of  storten we het aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen aan u terug.

Voorkómen is natuurlijk beter dan genezen. Vraag daarom bij twijfel altijd naar advies over de correcte maatvoering.

Klik hier voor onze maattabellen.

Herroepingsrecht voor koop op afstand;

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Garantie

Neem in geval van garantie eerst even contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 0515-423060 Wanneer wij aangeven dat dit inderdaad binnen de garantie valt, stuur dan het product, goed verpakt en voldoende gefrankeerd op naar bovenstaand adres. Geef in een korte en heldere omschrijving aan wat de klacht is. Na ontvangst van het product zullen we het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden:

betaalmogelijkheden

betaalmogelijkheden1betaalmogelijkheden2