Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

LS2 Breaker motorhelm SALE

24% sale
Productomschrijving
LS2 Breaker motorhelm SALE De nieuwe integraalhelm FF390 Ls2 Breaker is ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar geweldige prestaties voor de beste prijs. De buitenkant van de LS2 Breaker motorhelm SALE heeft niet alleen een geweldig ontwerp, de helm is esthetisch en aerodynamisch, en is daarnaast gemaakt met de nieuwe KPA technologie (Ki...

LS2 Breaker motorhelm SALE

De nieuwe integraalhelm FF390 Ls2 Breaker is ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar geweldige prestaties voor de beste prijs. De buitenkant van de LS2 Breaker motorhelm SALE heeft niet alleen een geweldig ontwerp, de helm is esthetisch en aerodynamisch, en is daarnaast gemaakt met de nieuwe KPA technologie (Kinetic Polymer Alloy) voor een uitstekende slagvastheid. Ook heeft de LS2 Breaker motorhelm SALE zeer laag gewicht (slechts 1390 +/- 50 gram) Onder de schaal hebben we de binnenschaal in EPS (Multi-Density) die nodig is om de impact van de buitenschaal af te voeren en de binnenkomende lucht uit de ventilatieopeningen te kanaliseren.

Voor extra comfort is de LS2 Breaker motorhelm SALE voorzien van een intern zonnevizier. De interieurs zijn verwijderbaar en zijn ontworpen om het nieuwe bluetooth-intercomsysteem te integreren. De beveiliging werd ook versterkt met de nieuwe roestvrijstalen micrometrische sluiting. Het buitenste vizier is anti-kras behandeld en heeft een breed gezichtsveld. Bovendien is het verwijderen zeer eenvoudig en vereist geen gereedschap. Het ventilatiesysteem bestaat uit volledig verstelbare ventilatieopeningen. Deze worden door het interne EPS geleid om de hete lucht uit de helm te halen en het hoofd koel te houden. Ten slotte wordt de LS2 Breaker motorhelm SALE geleverd met Pinlock vizier. 

Eigenschappen : 

 • KPA technologie (Kinetic Polymer Alloy)
 • Zeer laag gewicht (slechts 1390 +/- 50 gram)
 • EPS (Multi-Density) binnenschaal
 • Ventilatie
 • Intern zonnevizier
 • Verwijderbaar en wasbaar interieur
 • Bluetooth voorbereid
 • Versterkte micrmetische sluiting
 • Vizier anti kras behandeld
 • Verwijderbaar vizier zonder gereedschap
 • Verstelbare ventilatieopeningen
 • Inclusief pinlock vizier
 • ECE gekeurd

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Richa Benelux is marktleider op het gebied motor kleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren.

Onlangs bekeken

LS2 LS2 Breaker motorhelm SALE
LS2LS2 Breaker motorhelm SALE

Geweldige prestaties voor de beste prijs

€169,00€129,00 Incl. btw