Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Verzenden & retourneren

Verzending & Retourneren

Bij de artikelen wordt duidelijk aangegeven of het in de winkel op voorraad is,  mocht dit niet het geval zijn  dan zal de levertijd onder normale omstandigheden 2 tot 5 werkdagen bedragen.

Voor het verzenden binnen Nederland maken wij gebruik van de pakketdienst van  My Parcel, een onderdeel van PostNL, en pakken alles zo zorgvuldig mogelijk in, opdat de kans op beschadiging minimaal is.

Kosten verzenden;

  • Wij rekenen geen verzendkosten boven een order bedrag van € 50,-
  • Bij bestellingen lager dan € 50,- rekenen wij € 5,95 verzendkosten.
  • Wij bieden u ook de mogelijkheid om het pakket op te komen halen in onze winkel

De verzendkosten bij het versturen naar België en Duitsland

  • Wij rekenen geen verzendkosten boven een order bedrag van €200,-
  • Bij bestellingen lager dan €200,- rekenen wij € 9,- verzendkosten.

Retour sturen en service

Mocht het artikel wat u heeft ontvangen onverhoopt niet passen of als u het product wilt retourneren/ruilen, kunt u binnen 14 dagen,  het artikel  voorzien van de originele labels en indien mogelijk in de originele verpakking retour sturen.Betreft het een aankoopbedrag vanaf 50 euro dan vindt u het retour etiket bijgevoegd in de doos.

Binnen Nederland

  • Houd je een gedeelte van de bestelling en komt u daarmee onder de 50 euro dan houden we de verzendkosten á €5,95 in op het over te maken bedrag.
  • Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat? Dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. (Bij een aankoopbedrag vanaf 50 euro). U kunt het pakket met het bijgevoegde label afgeven bij een Post.nl punt.  

  • Wilt u niet ruilen? De kosten per retour zijn 5,95 EUR, deze worden in mindering gebracht op je terugbetaling. U kunt het pakket met het bijgevoegde label afgeven bij een Post.nl punt. 

De retour kosten  bij het versturen naar België en Duitsland

  • Wilt u het artikel ruilen voor een andere maat? Dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening vanaf een orderwaarde van 200 euro. U kunt het pakket met het bijgevoegde label afgeven bij een BPost afgiftepunt.  

  • Wilt u niet ruilen? De kosten per retour zijn 14,95 EUR, deze worden in mindering gebracht op de terugbetaling. U kunt het pakket met het bijgevoegde label afgeven bij een BPost afgiftepunt. 

Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling. We controleren of het product gedragen, gebruikt of beschadigd is. De retourbetaling van het  aankoopbedrag betalen wij  binnen 10 werkdagen aan u terug. Wilt u een andere maat/kleur  van het artikel bestel dit dan opnieuw in onze webshop.

Voorkómen is natuurlijk beter dan genezen. Vraag daarom bij twijfel altijd naar advies over de correcte maatvoering.

Herroepingsrecht voor koop op afstand;

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Garantie

Neem in geval van garantie eerst even contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 0515-423060 Wanneer wij aangeven dat dit inderdaad binnen de garantie valt, stuur dan het product, goed verpakt en voldoende gefrankeerd op naar bovenstaand adres. Geef in een korte en heldere omschrijving aan wat de klacht is. Na ontvangst van het product zullen we het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Contact opnemen

9.4Review LogoWij scoren een 9.4 op Kiyoh

Motorkledingvoordeel.nl

De IJsbaan 7
8731DW Wommels
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL109045816B02
KvK: 56816847