Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Wij zijn op Koningsdag open 10% korting op alles! Wij zijn op Koningsdag open

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Wij zijn op Koningsdag open 10% korting op alles! Wij zijn op Koningsdag open

Richa Atomic WP Motorjas SALE

22% sale
Productomschrijving
Richa Atomic WP Motorjas SALE Het ontwerp van de Richa Atomic WP Motorjas SALE is waar je van droomde. Het heeft dan ook alles wat je zou kunnen bedenken, een vooruitstrevend ontwerp, high-tech materialen en functies, D3O®-bescherming, waterdicht 8.000mm-membraan, afneembare capuchon met het drukknoopsysteem, voorzien van slijtvaste mesh voor opt...

Richa Atomic WP Motorjas SALE

Het ontwerp van de Richa Atomic WP Motorjas SALE is waar je van droomde. Het heeft dan ook alles wat je zou kunnen bedenken, een vooruitstrevend ontwerp, high-tech materialen en functies, D3O®-bescherming, waterdicht 8.000mm-membraan, afneembare capuchon met het drukknoopsysteem, voorzien van slijtvaste mesh voor optimale luchtstroomcontrole en nog veel meer. De Richa Atomic motorjas is  een motorjas met een echte casual look. De motorjas kun je ook prima als jas dragen naast de motor. De Atomic is dus breed inzetbaar van tour tot off-road. De Richa Atomic WP Motorjas SALE is gemaakt van zeer slijtvast, waterafstotend en ook ademend textiel. Ook is de Atomic voorzien van een waterdicht membraan welke optimaal ademend is. Op het gebied van veiligheid is de jas volledig uitgerust met D3o protectoren. Deze zijn zeer soepel en comfortabel en daarnaast ook zeer veilig. De Richa Atomic WP Motorjas SALE is bovendien aan de voor en achterzijde voorzien van de nodige reflectie. De Capouchon van de Richa Atomic Motorjas is afneembaar waardoor de jas nog functioneler is naast de motor.

Tenslotte is de jas goed te combineren met een   motorjeans 

Eigenschappen :

  • Drie seizoenen motorjas
  • Hoogwaardige en slijtvaste buitenlaag
  • Reflectie voor en achter
  • Waterdicht (niet uitneembaar) membraan
  • Waterdicht en ademend
  • Schouder en elleboog protectie D3o level1
  • Rugprotectie D3o level1
  • Ademende voering
  • 3 buitenzakken
  • 2 binnenzakken
  • Ritsen op de manchetten
  • Leverbaar in de maat 5XL
  • Leverbaar in de kleuren  zwart 

Onze andere textiele motorjassen

Richa

Richa maakt hoogwaardige producten voor ieder soort motorrijder. Voor iedere leeftijd, man of vrouw, groot of klein. Een groot assortiment motorkleding in vele kleuren en maten zorgen voor een plezierige en veilige rit voor iedereen. Het allerbeste in motorkleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Richa Benelux is marktleider op het gebied motor kleding, maar ook een Europese topspeler met meer dan 600 verkooppunten. Al tientallen jaren combineert Richa met succes een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een flexibele aanpak met aandacht voor de wensen van de motorrijder. In 2014 besloot Richa de collectie compleet te maken met D3O protectoren.

Onlangs bekeken

Richa Richa Atomic WP Motorjas SALE
RichaRicha Atomic WP Motorjas SALE

Casual jas, geschikt voor elke motor en elke rit!

€229,99€179,99 Incl. btw