Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm De Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm is de nieuwe Scorpion helm uit de premium Street Fight collectie. Het is een integraalhelm gemaakt van carbon-vezel. Het beschikt over het Ultra TCT-systeem, ontwikkeld voor ongekende bescherming: deze nieuwe structuur is extreem licht en zorgt voor een meer gelei...

Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm

De Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm is de nieuwe Scorpion helm uit de premium Street Fight collectie. Het is een integraalhelm gemaakt van carbon-vezel. Het beschikt over het Ultra TCT-systeem, ontwikkeld voor ongekende bescherming: deze nieuwe structuur is extreem licht en zorgt voor een meer geleidelijke schokabsorptie bij impact. Geleverd met een Pinlock Max vision voorbereid helder vizier en pinlock lens meegeleverd in de doos. De binnenvoering is KwikWick II en zorgt voor een koel en droog interieur bij hoge temperaturen en warm bij lage temperaturen. De voering van de Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm is uitneembaar en wasbaar. Het KwickFit-systeem maakt het gebruik van een bril mogelijk, zonder het comfort te beïnvloeden. Het ventilatiesysteem aan de voor- en achterkant is verstelbaar wat zorgt voor een maximale luchtstroom in de zomer en om je warm te houden in de winter.

Specificaties :  

 • Ultra TCT Carbon helmschaal.
 • Intern Speedview zonnevizier.
 • Geleverd met helder vizier.
 • Pinlock lens inbegrepen.
 • Snelsluiting.
 • KwikWick® antimicrobiële stoffen interieur.
 • De voering is gemakkelijk uitneembaar en wasbaar.
 • Kwikfit™-wangkussens maken het gebruik van een bril mogelijk.
 • Exo-com voorbereid (niet inbegrepen).
 • Andere street fight motorhelmen
 • Voldoet aan de ECE 22.06 keuring.

Scorpion

Scorpion helmen worden gemaakt door ’s werelds meest gewilde ontwerpers met gezamenlijk meer dan 178 jaar ervaring. Behalve de techniek is er de toegevoegde waarde (creativiteit) van over de hele wereld, om telkens het verschil te blijven maken. Veel helmen worden, als private label, in massaproductie gemaakt. De onderdelen worden door kleine toeleveranciers gemaakt maar ook zijn er  veel ‘onderaannemers’. Bij Scorpion is dit niet zo. Elke productiefase, vervolgens wordt elk detail  in ‘The Big Nest’ gecontroleerd om tenslotte zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het oog voor detail wordt onderstreept door het feit dat elke Scorpion motorhelm zowel ECE 22-05 als SNELL foundation goedgekeurd is. Dit omdat veiligheid nooit ter discussie mag staan. De Scorpion collectie biedt zowel effen kleuren als ook uitbundige, innovatieve grafische prints. In de eigen fabriek vervaardigd  Scorpion  de helmen vanaf grondstoffenniveau in eigen beheer, van zowel het kunststofgranulaat als  het dichtplakken van de emballage.

Productspecificaties

EAN
3399990095415

Onlangs bekeken

Scorpion Scorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm
ScorpionScorpion EXO-HX1 Carbon SE Motorhelm

Hoogwaardige street style integraalhelm van Scorpion

€439,90 Incl. btw