Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Bertoni F125A motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni F125A motorbrilDe Bertoni F125A motorbril is een winddichte zonnebril met polycarbonaat schokbestendige  fotochrome lenzen  met een dikte van 2,2 mm. Meekleurende lenzen in schokbestendig polycarbonaat beschermen de ogen elke dag, in de aanwezigheid van zon, tijdens de nacht of tussenliggende weersomstandigheden. Bovendien worden ze beh...

Bertoni F125A motorbril

De Bertoni F125A motorbril is een winddichte zonnebril met polycarbonaat schokbestendige  fotochrome lenzen  met een dikte van 2,2 mm. Meekleurende lenzen in schokbestendig polycarbonaat beschermen de ogen elke dag, in de aanwezigheid van zon, tijdens de nacht of tussenliggende weersomstandigheden. Bovendien worden ze behandeld met een speciale hars. Deze hars verwijdert de condensatie die zich op de lensoppervlakken vormt in de overgang van warm naar koud. De reactietijd van de meekleurende lenzen is bovendien erg snel: slechts 8 seconden om van licht naar donker te gaan en 35 seconden van donker naar licht. De zwarte kleur maakt het zeer modieus en ook bijzonder geschikt voor motorfietsen.

Eigenschappen :

 • Fotochromische Sport Zonnebril
 • Anticondens en ook Anticrash Lens
 • Winddicht inzetstuk
 • Meekleurende lens, 8 seconden van helder naar smoke
 • Het past zich aan veranderingen in het licht aan dankzij meekleurende lenzen
 • Antisluierbestendige lens, polycarbonaat 2,2 mm. dikte
 • 100% UV-bescherming
 • Breed perifeer zicht.
 • Verwijderbaar foam bescherming tegen wind en stof
 • Grootte: geschikt voor alle soorten gezichten (kleinl tot groot)
 • Helm vriendelijke motorbril
Bertoni Eyewear Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders. Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder een helm. En met  een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weersomstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er bovendien een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben daarnaast de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni F125A motorbril
BertoniBertoni F125A motorbril

Meekleurende lens, 8 seconden van helder naar smoke

€99,00 Incl. btw