Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Bertoni F333A motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni F333A motorbrilDe Bertoni F333A motorbril is een fotochrome zonnebril die ook snel kan worden omgezet in een bril. De brilpootjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en vervangen door de bijgeleverde verstelbare elastische riem. Dit om een ​​zeer nauw aansluitende pasvorm te krijgen. Bovendien zorgt zacht schuim aan de binnenkant voor ...

Bertoni F333A motorbril

De Bertoni F333A motorbril is een fotochrome zonnebril die ook snel kan worden omgezet in een bril. De brilpootjes kunnen eenvoudig worden verwijderd en vervangen door de bijgeleverde verstelbare elastische riem. Dit om een ​​zeer nauw aansluitende pasvorm te krijgen. Bovendien zorgt zacht schuim aan de binnenkant voor een perfect comfort en maakt hem winddicht. De mee kleurende zon- sensorlenzen passen zich aan het licht aan waardoor het zicht helder blijft en bovendien de ogen ontspant. Motorrijders zullen geboeid zijn door de kenmerken van deze PHOTOCROMIC-lenzen die automatisch donkerder en lichter worden. Dit is afhankelijk van de blootstelling aan UV-licht. Tenslotte biedt  Bertoni levenslange service na verkoop voor alle Bertoni-brillen en zonnebrillen.

Eigenschappen :

  • Meekleurende zon- sensorlenzen
  • Anti-condens
  • Geleverd met pootjes én verstelbare elastische riem
  • 100% UV-bescherming
  • Uitneembare en ook verwisselbare lenzen
  • Verbeterd perifeer zicht
  • Beschermt de ogen tegen weer en wind
  • Handgreep aan het einde van de neuspads die voorkomt dat de bril afglijdt
Bertoni Eyewear Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders. Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder een helm. En met  een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weersomstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er bovendien een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben niet alleen de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval, maar ook bieden de polariserende Bertoni lenzen  extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni F333A motorbril
BertoniBertoni F333A motorbril

Motorbril met meekleurende lenzen, voor een ontspannen rit

€89,00 Incl. btw